24 / 04 / 2024

Folkart Bornova ne zaman teslim

Folkart Bornova ne zaman teslim

Folkart'ın Bornova'da 850 konut ve alışveriş çarşısından oluşan Folkart Bornova projesinin plan değişikliği onaylandı. Yaklaşık 250 milyon liraya mal olacak projeye Mart ayında başlanacak.

İncity Folkart Bornova daire fiyatları!

Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen Folkart İncity projesi Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. İncity Folkart Bornova daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor...

Folkart Bornova İncity daire fiyatları!

Folkart İncity Evleri 17 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Toplamda 700 daireye yer verilen projede dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...

Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Bornova projesi konut, ofis, ticaret ve kolej alanından meydana geliyor. İşte Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova Life Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Bornova Rezidans nerede?

Folkart Bornova Rezidans Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesinde toplam 828 adet konut yer alıyor. Peki Folkart Bornova Rezidans nerede?

İzmir Folkart Bornova'da 1+1'ler 282 bin TL'ye!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Bornova projesi İzmir'in Bornova İlçesinde hayata geçiriliyor. Projede daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. İzmir Folkart Life Bornova projesinde evlerin yanı sıra sosyal donatılarda yer alıyor. Peki Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Bornova Life satış ofisi!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 828 adet daire yer alıyor. Folkart Bornova Life satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Folkart Bornova Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Folkart Bornova Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor.

İzmir Folkart Bornova fiyat listesi!

İzmir Folkart Bornova fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 189 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Folkart Life Bornova projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Folkart Bornova ne zaman teslim Haberi

Folkart Bornova ne zaman teslim

Folkart'ın Bornova ağaçlı yol yakınında Kazım Dirik Mahallesi'ndeki 24 bin metrekarelik arazisine yapılan itirazlar dikkate alınarak yapılan imar değişikliği onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi'nin konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirlenen alanda meydana gelecek yoğun yapılaşmaya yaptığı itiraz nedeniyle konu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gitmişti. Bakanlık itirazların bir kısımmı yerinde bularak yapı yoğunluğu düşürdü. Alanı 2 ve 3'üncü derece iş merkezi olarak planlayan Bakanlık böylece Folkart Bornova'nın önü açmış oldu. 


850 DAİRE, 1 ÇARŞI 

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak hayata geçecek projenin çalışmalarına Mart ayında başlanacağını belirterek, "Toplam 850  dairelik bu dairelik bu projemiz yaklaşık 250 milyon liralık bir yatırım olacak. Şimdiden satış ofisini kurduk ama temel çalışmalarına başlamadık. Bu alanla ilgili ruhsatlandırma çalışmamız sürüyor. Konut ağırlıklı...