28 / 03 / 2024

Folkart Vega ne zaman satışta

Folkart Vega ne zaman satışta

Konak Folkart Vega satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dikey bloklardan oluşan projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor. 

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova projesi için düğmeye basıldı. Folkart Vega projesine komşu konumda yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın zarif silueti belli olmaya başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımların yapılacağını dile getirdi. 

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Folkart Vega, Ademsan Makine'yi tercih etti!

Ademsan Makine, İzmir'de hayata geçirilen Folkart Vega'nın dış cephe temizlik ve bakım sistemlerinin üretimine yönelik sözleşmeyi imzaladı

Folkart Vega fiyat listesi 2020!

Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 843 konut ile 53 ticari alan yer alıyor...

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Folkart Vega ne zaman satışta Haberi

Folkart Vega ne zaman satışta

Folkart Vega projesi İzmir Konak Halkapınar'da hayata geçiriliyor. Folkart Yapı imzasını taşıyan proje dikey bloklar halinde yükselecek.

Mimari çizimlerin TAGO Mimarlık tarafından gerçekleştirildiği projede satışlar lansmanla beraber Eylül ayında başlayacak. 

Karma konseptten oluşacak projede fiyat ve ödeme bilgisi hakkında detaylar henüz açıklanmadı. 
 

Konak Folkart Vega satış ofisi! 
Tel: 444 22 78 
Web: http://www.folkart.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com