26 / 04 / 2024

Fors Eğitim ulaşım

Fors Eğitim ulaşım

2010 yılından beri sektörün öncülerinden olan Fors Eğitim, İstanbul'da farklı lokasyon ve boyutlardaki eğitim ve toplantı salonları ile kurumsal firmalara ve girişimlere hizmet vermeye başladı...

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliği yaptı! Son dakika: Siber ve akran zorbalığı müfredata alındı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullarda seçmeli dersler kapsamına alınan "okul temelli sosyal sorumluluk çalışmaları" alanında siber zorbalık ve akran zorbalığı ile  mücadele etmeyi öğrencilere anlatacağını açıkladı. Yeni müfredat, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının onayından geçti. İşte ayrı

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Havva Çakır tarafından kuruldu.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Aydın'daki 4 lojman, Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüşecek!

Aydın Ortaklar mahallesinde yer alan 4 eski lojman restore edilecek. Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüştürülecek.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Safer Teknik Mühendislik Hizmetleri Eğitim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safer Teknik Mühendislik Hizmetleri Eğitim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gurbet Altay imzasıyla kuruldu.

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 24 Kasım'da!

GYODER 'in Taşınmaz (Gayrimenkul) Mevzuatı / Güncel Taşınmaz Sorunları Eğitim Semineri 24 Kasım'da yapılacak. Peki bu eğitime kimler katılmalı?

Fors Eğitim ulaşım Haberi

Fors Eğitim ulaşım

Günümüzde merkezi lokasyonlardaki ofis kiralarının yüksek rakamlara ulaşmasıyla birlikte şirketler ofislerindeki her metrekareyi olabildiğince etkili kullanmak istemektedir. Bu doğrultuda; firmalar, ofisleri bünyesindeki toplantı ve eğitim salonlarını ya küçültülüyor ya da tamamen kaldırma yolunu tercih edebilliyorlar. Bununla birlikte özellikle genç girişimcilerin arttığı son dönemlerde, yatırım maliyetlerini olabildiğince minimumda tutmak isteyen yeni kurulan şirketler mümkün olan en esnek çözümleri tercih etmekte ve profesyonel hizmet alabildikleri paylaşımlı ofis, eğitim ve toplantı salonlarına yönelmektedirler.

2010 yılından beri sektörün öncülerinden olan Fors, eğitim salonu ve toplantı odası hizmetlerini www.egitimsalonu.org adresinde Fors Eğitim markasıyla sürdürmeye başlamıştır. Gayrettepe ve Levent şubelerinde 2 – 30 kişilik salonlarında, Türkçe/İngilizce resepsiyon hizmeti, Wifi, yazıcı/tarayıcı/faks/fotokopi, projeksiyon, LCD, kargo ve ücretsiz ikram hizmetleri eğitim ve toplantı süresince sağlanmaktadır.  Fors Eğitim’in salonları 24...