28 / 03 / 2024

Fortis İstanbul örnek daire görselleri

Fortis İstanbul örnek daire görselleri

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Heran İstanbul örnek daire!

Heran İstanbul'da daireler lansmana özel fiyatlar 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İşte Heran İstanbul örnek dairesi..

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group’un İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı.

Adım İstanbul örnek daire!

Adım İstanbul Evleri İstanbul Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede 615 adet konut ve 120 adet dükkan bulunuyor. İşte Adım İstanbul örnek daire görselleri...

Ritim İstanbul örnek ödeme planı!

Ritim İstanbul örnek ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız daire sahibi olunabiliyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Fortis İstanbul örnek daire görselleri Haberi

Fortis İstanbul örnek daire görselleri

Yiğit Group Yönetim Kurulu Üyesi ve İç Mimar Buket Yiğit, Fortis İstanbul’un örnek dairesini hazırlarken İstanbul’un karmaşasından uzak, sakin ve huzurlu mekânlar ortaya çıkarmak istediğini söyledi. Fortis İstanbul’da biri stüdyo, diğeri 1+1 olmak üzere iki örnek daire hazırladıklarının altını çizen Buket Yiğit, şunları söyledi:


“Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşam oldukça yoğun… Bu yoğunluk yaşam alanlarının daha küçülmesine, tercihlerin daha az odalı evlerden yana kullanılmasında etkili oluyor. Biz de şehrin yeni merkezi kabul edilen Fortis İstanbul’da dairelerimizi stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak planladık. Stüdyo daireleri daha çok yoğun şehir temposunda yaşamak zorunda olan bekâr insanlar, öğrenciler ve şehir dışında yaşayıp, İstanbul’a sık sık gelen iş insanları tercih ederken, 1+1 ve 2+1 daireler ise yeni evli çiftler ve tek çocuklu ailelerin...