26 / 04 / 2024

Frigoglass türkiye birimi

Frigoglass türkiye birimi

Frigoglass Türkiye'de bulunan birimini yıl sonuna kadar kapatacağını açıkladı. Coca-Cola Hellenic ve Heineken'in de tedarikçilerinden olan Frigoglass, müşterilerinin harcamaları kısmalarının ardından son iki yılda zarar açıklamıştı.

Türkiye'de o para birimi kalktı mı? 10 TL 50 TL 100 TL değil. Kimse göremiyor o birimi

Türkiye'de bir dönem piyasada çok dolaşan bir para birimi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar o para birimine artık rastalamadıklarını dile getirdi.

Türkiye'nin elektrik tüketimin yüzde 41'i Bitcoin üretiminde harcanıyor!

Kripto para birimi Bitcoin, senelik tükettiği 120 teravat elektrik ile Türkiye'nin yıllık tüketiminin yüzde 41'ine denk düşen enerji tüketimi yapıyor. 

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

AVM'lerde dövizle kira sadece Türkiye'ye özel!

DeFacto’nun CEO’su İhsan Ateş, “16 ülkede mağazamız var. Yurtdışındaki AVM’lerde kira için yerel para birimi kullanılıyor. Rusya’da ruble, Katar’da riyal ile kira ödüyoruz. Dolar ve Euro ile kiralar sadece Türkiye’ye özel” dedi.

Fitch Ratings: Türkiye yatırım ülkesi!

Fitch Ratings, internet sitesinden yaptığı açıklamada yapılan ‘metodoloji değişikliğine’ bağlı olarak Türkiye’nin yerel para birimi cinsinden kredi notunu BBB- olarak düzenlediğini açıkladı

Şükrü Saracoğlu Stadı, Türkiye'nin en akıllı stadı olacak!

Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Akdemir: "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı Türkiye'nin ilk, dünyanın ise sayılı 'en akıllı statlarından' biri haline getirmenin adımlarını attık" dedi.

İPKB'nin okulları 2014 Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi!

İstanbul Valiliği İstanbul Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yıkılıp yeniden yaptırılan Yeni Levent Lisesi, Güngören EML, Güngören Tozkoparan İÖO ve Zeytinburnu 100. Yıl TML, Arkitera Mimarlık Merkezi’nin Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi.

Türkiye'de turist sayısı 2014'te arttı!

Türkiye'ye 2014 yılında gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 5,5 artarak 34,9 milyondan 36,8 milyona çıktı. AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği, Araştırma Geliştirme Birimi'nin derlediği veriler belirlendi.

Hilti Türkiye yeni yıl kutlamasında iş ortaklarıyla buluştu!

Hilti’nin Türkiye birimi ile dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven tedarikçilerinden biri olan Schindler iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı yeni yıl kutlaması ile 2015’e “merhaba” dedi.

IMF'den Türkiye için yeni değerlendirme!

"Bölgesel Ekonomik Sorunlar" raporunda Türkiye’deki enflasyonun, artan gıda fiyatları ve değer kaybeden para birimi yüzünden yüksek kaldığına yer veren IMF, enflasyonun 2014’te yüzde 9, 2015’te yüzde 7,1 olacağını öngördü

Frigoglass, Türkiye'deki birimini kapatacak!

Frigoglass Türkiye'de bulunan birimini yıl sonuna kadar kapatacağını açıkladı. Coca-Cola Hellenic ve Heineken'in de tedarikçilerinden olan Frigoglass, müşterilerinin harcamaları kısmalarının ardından son iki yılda zarar açıklamıştı.

3M Türkiye’den 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na destek!

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin Gümüş Sponsor olarak destek verdiği 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye'ye gelen 34 milyon 910 bin 98 yabancı turistin yüzde 31,86'sı Antalya'yı tercih etti!

Türkiye'yi geçen yıl ziyaret eden 34 milyon 910 bin 98 yabancı turistten yüzde 31,86'sı Antalya'yı tercih etti. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan 2014 Şubat turizm sektör raporu yayımlandı.

Frigoglass türkiye birimi Haberi

Frigoglass türkiye birimi



Yunan buzdolabı üreticisi Frigoglass maliyetleri aşağı çekmek için Türkiye'de bulunan birimini yıl sonuna kadar kapatacağını açıkladı. Coca-Cola Hellenic ve Heineken'in de tedarikçilerinden olan Frigoglass, müşterilerinin harcamaları kısmalarının ardından son iki yılda zarar açıklamıştı.

              

Şirket Silivri'de bulunan birimindeki üretimi durdurarak buradaki operasyonu Romanya'ya kaydıracağını da...