19 / 04 / 2024

Fuat Tosyalı çelik üretimi açıklaması

Fuat Tosyalı çelik üretimi açıklaması

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz" dedi...

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Erdoğdu ve Fuat Düger ortaklığında kuruldu.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aktaş ve Fuat Ferhat Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz" dedi...

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Tosyalı Holding 4,5 milyar dolar ciroyu aşmayı hedefliyor!

Ekonomist Dergisi'nden Aran Ekin Duran, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Cezayir'de 5 bin kişilik cami yapılıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Tosyalı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya fahri doktora unvanı verdi. Tosyalı konuşmasında Cezayir'de 5 bin kişilik cami yaptırdıklarını ve Ramazan ayında tamamlanacağını belirtti.

Tosçelik Anadolu 500’deki ikinci sırasını korudu!

Tosyalı Holding'in lokomotif şirketi Tosçelik, sektör için 2015 yılı zor geçse de Anadolu 500'de ikinciliğini korumayı başardı. Holding, devasa bir büyüklüğe ulaşan Tosçelik'i daha dinamik yönetmek için bir karar aldı.

Tosyalı Holding inşaat sektörüne girecek mi?

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'nın 1950'lerde tenekeci-sobacı dükkanında başlayan hikayesi, milyonlarca tonluk çelik üretimi ve milyarlarca dolarlık cirolarla sürüyor.

Türkiye’de demir çelik endüstrisi inşaat için kuruldu!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye’de demir çelik endüstrisinin inşaat ihtiyacı için kurulduğunu, ardından yassı çelik yatırımlarına başlandığını ifade etti.

Fuat Tosyalı çelik üretimi açıklaması Haberi

Fuat Tosyalı çelik üretimi açıklaması

Tosyalı Holding, yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli markalardan. Tosyalı Holding’in yönünü 3 temel başlık şekillendiriyor; yatırım, globalleşme ve sürdürülebilirlik. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, yeşil çelik üretimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, bnugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in çelik üretiminde yeşile yönelmesini kaleme aldı.

İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'Tosyalı, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti' başlıklı yazısı...

Çelik üretimi, küresel CO2 emisyonlarının yüzde 5'ine neden oluyor. Düşük karbon ekonomisine geçmeye hazırlanan bir dünyada, çelik üretiminin de karbon ayak izini azaltması büyük önem taşıyor.

Tosyalı Holding, yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe söz sahibi olan bir dünya markası. Ve bir dünya markası olarak,...