26 / 04 / 2024

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık adres 

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık adres 

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Halil Aydoğan: Projelerin finansmanında yer almaktan gururluyuz!

VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan, "Ülke gelişimine ve istihdama katkı sağlayacak büyük projelerin finansmanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Bilal Aydoğan: Yatırımlarımız 2017'de de devam edecek!

Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan 2016 yılını değerlendirdi. İşte Aydoğan'ın o değerlendirmesi...

Satya İnşaat'ın sahibi Yılmaz Aydoğan sektöre giriş hikayesini anlattı!

2005 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama alanında çalışan Yılmaz Aydoğan, müteahhitliğe soyundu.

Karsum Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsum Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mevlüt Aydoğan, Suat Avşar ve Erol Avşar ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de kuruldu.

Ali Aydoğan: İnşaatlar ülkenin refah düzeyinin göstergesi!

Bursa Haber gazetesi yazarı Ali Aydoğan son on yılda inşaat sektörünün yükselişini kaleme aldı. İşte Ali Aydoğan'ın o yazısı...

İstanbul Eflatun Yapı Malzemeleri Danışmanlık Eğitim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Eflatun Yapı Malzemeleri Danışmanlık Eğitim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih Aydoğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Estay Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Estay Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Celal Aydoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık adres  Haberi

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık adres 

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Bütün mimarlık hizmetleri, Plan-proje, danışmanlık, harita, perspektif ve maket yapımı, rölöve , restorasyon , restitüsyon, projeleri, her türlü teknik kontrol hizmetleri, T.U.S. hizmetleri, Hesap raporlama hizmetleri ve bu hizmetleri istihdam edilecek personel ile ve yahut, dışarıdan başka kişi ve kuruluşlara yaptırabilir. Her türlü mimarlık, inşaat, müteahhitlik projesi ve tasarımı, iç ve dış mekan dekorasyon işleri, peyzaj ve bu işlerle ilgili ürünlerin imalatı, ithalatı, ihracatı, alım satım işlerinin tümünü yapabilir. 2. Her türlü inşaat, tek konut, toplu konut, prefabrik yapılar, iş yerleri, fabrika, okul, hastane, lojman,...