24 / 04 / 2024

future park iletişim

future park iletişim

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gene, Future Park için 450 milyon lira harcayacaklarını söyledi. Emlak Fuarı'na özel yüzde 15 indirim İstanbul'daki CNR Expo'da 11 açılan ve pazar günü sona erecek.

Future Park Esenyurt satış ofisi!

Future Park Esenyurt satış ofisi ile 444 9 532 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Atatürk Havalimanı'na 18 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 1.600 adet konuttan oluşuyor.

Esenyurt Future Park Evleri fiyat!

Toplam 1.600 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Future Park Evleri fiyat listesi kapsamında 176 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Future Park fiyatları ne kadar?

Hiper Gayrimenkul imzası taşıyan Future Park Evleri 34 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje 1.600 adet daireden oluşuyor. Peki Esenyurt Future Park fiyatları ne kadar?

Future Park'ta teslimler 2015 sonunda!

2012 yılında kurulan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi olan Future Park, Esenyurt'ta 35 dönümlük bir arazi üzerine kurulmaya başlandı. Future Park projesinde teslimlerin 2015 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Future Park projesinde günde 87 TL taksit ile ev sahibi olun!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen İstanbul Future Park projesinde yüzde 25 peşinat ve 42 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün. Projede günde 87 TL taksit ile konut sahibi olunabiliyor.

Future Park’ta günlük 87 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 42 ay sıfır faizle konut satışları yapılıyor. Future Park’ta günlük 87 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı...

Future Park’ın otel projesine 5 büyük otel zincirinden teklif geldi!

Türk gayrimenkul sektörü iki önemli fuarı geride bıraktı. Sektörün önemli oyuncularından Hiper Gayrimenkul, Türkiye’de ve Dubai’deki fuarda stand açarak Future Park projesindeki otel birimi için yabancı yatırımcılarla görüştü.

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde yapılan Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri çekiyor...

Future Park daire alana yüzde 10 kira garantisi veriyor!

11, 25 ve 30 katlı 9 blokta 1800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden meydana gelen projede 30 bin metrekare ticari alan, 3 bin metrekare sosyal tesis alanı bulunuyor.

Future Park satışlarının yarısı bitti!

Satışların büyük bir hızla devam ettiği projeyle ilgili son durumu paylaşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, yüzde 50'si satılan Future Park'ın bölgedeki tek karma proje olduğunu belirtti.

Future Park’ta yıllık yüzde 10 kira garantisi!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park’ta satışların yarısı tamamlandı.

Future Park'ta 48 ay sıfır faiz! 113 bin TL!

Future Park projesinde lansman özel fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. ' 48 ay sıfır faiz ' uygulamasıyla konut satışlarının yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL' den başlıyor.

Esenyurt Future Park ödemeleri! 113 bin 735 bin liradan!

Esenyurt Future Park ödemeleri 48 ay sıfır faiz olarak yapılıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Esenyurt Future Park'ta fiyatlar 113 bin 735 bin liradan başlıyor...

Future Park Esenyurt satış!

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen ve içinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ile 4+1 daire seçeneklerini bünyesinde barındıran Future Park Esenyurt satış fiyatları...

Selçuklu Kanyon Park iletişim

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi 98 adet daire ve 7 adet ticari alandan meydana geliyor. Sekçuklu Kanyon Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Vadistanbul Park iletişim bilgileri!

Toplam 120 bin metrekare ofis alanı olan proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Vadistanbul Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Tarabya Therra Park iletişim!

Tarabya Therra Park iletişim için 0212 299 22 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı'na 38 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bomonti Queen Central Park iletişim!

Bomonti Queen Central Park iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 18 bin 326 metrekare olarak belirlenen projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor.

Güneşli Sağlam Park iletişim!

Güneşli Sağlam Park iletişim için 0212 474 74 80 telefon numarasını arayabilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen projede konutların alanları 115 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Zeytinburnu Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Zeytinburnu Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Topkapı Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Zeytinburnu Topkapı lokasyonunda yer alıyor. Topkapı Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

future park iletişim Haberi

future park iletişim

Emlak 2015 Fuarı'nda 800 farklı proje görücüye çıktı. Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, işyeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile alıcılarının bir araya geldiği fuarda Hiper Gayrimenkul ise kampanya başlattı. Haramidere Parklar mevkiinde inşa ettiği Future Park'ın otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim başlattıklarını açıklayan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, "20 yıllığına isim kullanım hakkını aldığımız Hawthom Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt'ta şu an için yüzde 45 oranında doluluğa ulaştık. Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik. Otel yatırımcılarına tapudan hisse vererek ilerliyoruz ve bu iş modelinde otel yatınmcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edebiliyor. Oluşturduğumuz kişiye özel ödeme tabloları ile de otel yatırımcılarına kolaylıklar sağlıyoruz." dedi....