26 / 04 / 2024

fuzulev İstanbul

fuzulev İstanbul

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut satışında yeni bir model ortaya attıklarını belirterek, "İmece mantığıyla işleyen sistemde her ay toplanan ev parasıyla bir kişinin konutu oluyor" dedi.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini hizmete açtı!

Şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam eden FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı...

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

fuzulev İstanbul Haberi

fuzulev İstanbul

Türkiye'de bankaların konut kredisine yönelik faiz oranlarının büyük oranda düşmesi satışları harekete geçirirken, firmalar da hayata geçirdikleri farklı yöntemlerle alternatif ödeme koşulları sunuyorlar. 


1993 yılından bu yana otomotivde uyguladığı ödeme sistemini sektörün hareketlenmesiyle gayrimenkule uyarlayan Fuzul Grubu da Fuzul Ev sistemiyle imece usülü ev sahibi yapma uygulamasını getirdi. 


AYLIK ÇEKİLİŞ YAPILIYOR 

Almak istedikleri konutları istedikleri projeden seçebiliyor. Sistemde öncelikle alınmak istenen konutun bedeli belirlenip, belirlenen bedel 40 aydan 120 aya kadar taksitlendirilip sisteme 'organizasyon' ücreti verilerek katılmıyor. Altın günü, imece mantığıyla işleyen sistemde, her ay toplanan ev parasıyla kişilerden biri konut sahibi oluyor. 


Fuzul Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Özünde yardımlaşma olan bu sistemle birlikte faiz ödemeden bütçelerine göre diledikleri yerden ev almalarını sağlıyoruz" diye konuştu. Akbal, sistemin borçlanmaya yönelik olduğu için...