29 / 03 / 2024

gagavuzya huzurevi projesi

gagavuzya huzurevi projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Gagavuzya'da yeni bir huzur evi inşa ediyor.

Gebze Huzurevi Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altındağ Belediyesi'nden Gagavuzya'ya huzurevi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Gagavuzya'da yeni bir huzur evi inşa ediyor.

Ordu Huzurevi projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu projelerini denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Kartal Belediyesi'nin huzurevi projesi hızla ilerliyor!

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

Burdur'a Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi geliyor!

Burdur’da uzun bir süredir gündemde olan yeni Huzurevi projesi hayata geçiyor… Burdur’a kazandırılacak olan 100 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, yatay mimari anlayışı ile inşa edilecek.

Anamur Huzurevi Projesi için mimari tasarımlar yapıldı!

Tuğrul Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile vakıf kuruluşunda görev alanların katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Şener, dernek ve belediyenin de katılımıyla mimari avan projelerin tamamlandığını söyledi.

Bursa Orhangazi'deki huzurevi öğrenci yurdu oluyor!

Bursa Orhangazi'de eski belediye başkanı Yusuf Korkusuz döneminde inşa edilen ancak atıl vaziyette kalan huzurevi binasının öğrenci yurduna dönüştürülmesi projesi ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Çukurova GİAD, Adana Huzurevi'ne dört ev yaptırdı!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Adana Huzurevi’ndeki Küçük Evler Projesi’ne 4 ev yaptırarak katkıda bulundu. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı.

TFF'den eski futbolcular için Huzurevi projesi geliyor!

TFF, Huzurevi ve Spor Lisesi yapımı için karar aldı. 30 bin TL ödendi. TFF bir İlke imza atmaya hazırlanıyor. Başkan Yıldırım Demirören önderliğinde toplanan yönetim, eski futbolcular için 'Huzurevi' kuracak.

gagavuzya huzurevi projesi Haberi

gagavuzya huzurevi projesi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nin Gagavuz Türkleri'nin yaşadığı Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti'nde hayata geçirdiği iki yatırımın inşaatını yerinde incelemek ve hazırlanan protokolü imzalamak üzere Gagavuzya'ya gitti.

Protokol imzalandı


Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gagavuzya'ya, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatları ile gençler için bir kültür merkezi, yaşlılar için bir huzurevi inşa ettiklerini, bir kültür evinin de restorasyonunu üstlendiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çok amaçlı kültür merkezinin inşaatının bitmek üzere olduğunu, huzurevi inşaatında hızla mesafe aldıklarını söyledi. Başkan Tiryaki, Gagavuzya'nın başkenti Komrat'a yapılan çok amaçlı kültür merkezinden özellikle gençlerin yararlanmasından büyük mutluluk duyacağını söyledi.

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan'ın da katıldığı ziyarette, Altındağ heyetine Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Hulusi Kılıç da eşlik etti. Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Başkanı İrina Vlah tarafından...