19 / 04 / 2024

Galataport İstanbul ne zaman bitecek

Galataport İstanbul ne zaman bitecek

Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var" dedi...

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Galataport'un ilk kiracılarına büyük jest!

Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili, ortak olarak açtıkları Galataport İstanbul’dan dükkan kiralayan ilk müşterilerinden 6 ay boyunca kira almayacak...

Galataport İstanbul'da son durum ne?

Galataport İstanbul Genel Müdürü Tolga Engin, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tolga Engin, proje ilişkin kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Galataport İstanbul'a ilk gemi Ağustos'ta yanaşacak!

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Galataport İstanbul'dan 'İstanbul silüeti' açıklaması!

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Galataport İstanbul’da Knauf güvencesi!

Galataport İstanbul’da, sektörde en yüksek ürün kalitesi, geniş ürün gamı ve kapsamlı teknik danışmanlık ve hizmetleri sunan Knauf’un ürün ve sistemleri kullanıldı.

Galataport İstanbul ne zaman bitecek Haberi

Galataport İstanbul ne zaman bitecek

Doğuş Grubu'nun 2013 yılında 702 milyon dolarla ihalesini aldığı, ardından Bilgili Holding'le ortaklık yaptığı Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor.

Galataport İstanbul Genel Müdürü Erdem Tavas, ilk kurvaziyer gemisinin 2020 yılının Nisan ayında limana yanaşacağını söyledi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Erdem Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var. Toplamda 7 milyon turist ve 25 milyon ziyaretçi bekliyoruz" diye konuştu. 

Projenin tamamen Karaköy semtinin ticaretini canlandırmaya yönelik düzenlendiğini ifade eden Tavas, "Proje ticarete adanmış durumda. 43 bin metrekare ofis alanı ve 51 bin metrekare perakende alanı var. Dünyada sadece 10 tane olan Peninsula Otel, yatırımcı olarak geliyor. 300 milyon...