25 / 04 / 2024

Galataport kiralık mağaza

Galataport kiralık mağaza

Mayıs'ta açılacak Galataport’ta mağazaların yüzde 70’i kiralandı. Tarihi Paket Postanesi’nin de bir alışveriş ikonu haline getirileceği projede denize sıfır ofisler ise şimdiden yerli ve yabancı markaların kıskacına girdi...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Bodrum Limanı'nda kiralık mağaza ihalesi 20 Aralık'ta!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kartal, Murat Yılmaz ve Ahmet Tolga Önem ortaklığında kuruldu. 

MediaMarkt'tan Türkiye'ye 95 milyon liralık mağaza yatırımı!

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım yaptığı açıklamada, "2018 senesine çok hazırlıklı ve iddialı başladık. Bu sene Türkiye'de 95 milyon liralık yatırımla 20'nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu.

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Galataport kiralık mağaza Haberi

Galataport kiralık mağaza

2013 yılında ihalesi Doğuş Holding tarafından alınan ardından Bilgili Holding'in de ortak olduğu Galataport projesinde yer alan mağazaların yüzde 70'i kiralandı. 52 bin metrekare alanda hayata geçirilenn alışveriş mahallesi içinde bütün gelir gruplarına uygun marka karması yapıldı. Detayları Galataport Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak Sabah'tan Pınar Çelik'e  anlattı. Projede mağazalar için ölü alan olmadığını ve metrekare fiyatlarında İstinyepark ve Zorlu'nun benchmark olabileceğini ifade eden Kaymak, kamudan döviz bazlı ihale ile alındığı için tıpkı havalimanında olduğu gibi Galataport'ta da bir istisna olduğunu, kiraların euro bazlı tahsil edileceğini belirtti.

PROJE CAZIBE MERKEZI OLACAK

250 mağazanın yer alacağı alışveriş alanının yüzde 35'i yeme içmeye ayrıldı. Bu da 55-60 restoran anlamına geliyor. Doğuş Grubu'nun eğlence markası Dream bünyesinde yer alan markaların yanı sıra tüm...