25 / 04 / 2024

Galataport Peninsula Otel

Galataport Peninsula Otel

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Galataport’a 225 milyon dolarlık yatırımla Peninsula Otel’in geleceğini açıkladı.

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

Galataport'ta Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi!

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Galataport'un bölgesinde yatırımlar hızlandı!

İstanbul'un yüzük taşı projelerinden biri olan Galataport'un yapılacağı bölgedeki yatırımlar hızla devam ediyor. Bu yıl içinde Kruvaziyer gemilerin yanaşacağı limanın ve Dünyanın en önemli markalarından Peninsula Otel'in açılışı gerçekleştirilecek...

Otel yatırımına Galataport dopingi!

Türkiye'nin en çok konuşulan projelerinden olan Galataport'un açılması için artık gün sayılıyor. Galataport'un kentin yeni merkezi olması hedefleniyor. Turizme doping etkisi yâpması beklenen proje daha açılmadan çevresindeki otel yatırımlarını hareketlendirdi.

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

Galataport'a Peninsula Otel geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Galataport’a 225 milyon dolarlık yatırımla Peninsula Otel’in geleceğini açıkladı.

Angel’s Peninsula Oteli 230 milyon Euro’dan satışa çıkarıldı!

Marmaris’teki, Koza - İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ’Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.

Akın İpek’in Marmaris’teki otelinin arazisinde altın mı gömülü?

Marmaris'teki Angel's Peninsula Otel'e 9 Aralık 2015'te Adem Erdagöz'ü Genel Müdür olarak atadı. Daha sonra Erdagöz, 28 Kasım 2016'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazarak otel arazisinde 96 ton altın gömülü olduğunu öne sürdü.

Ethica Sağlık Grubu'ndan İstanbul'a otel!

Ethica Sağlık Grubu, yatırım atağına kalktı. İstanbul'da butik otel açacak olan Ethica'nın ikinci projesi ise Bodrum MİLA'S Daphne Peninsula olacak.

Marmaris Angel’s Peninsula kiraya veriliyor!

Fethullahçı Terör Örgütü’ne finans desteği sağladığı gerekçesiyle kayyuma devredilen Koza- İpek Holding’e ait otel kiraya veriliyor. Marmaris’teki 7 yıldızlı Angel’s Peninsula otelinin, 7 milyon 500 bin TL kira bedeliyle kiralanması bekleniyor.

Galataport'a bakanlıktan onay!

Doğuş Holding'e ait Karaköy Sahili'nde otel, restoran, cafe ve mağazalardan oluşan Galataport projesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan "ÇED olumlu" kararı çıktı.

Galataport Peninsula Otel Haberi

Galataport Peninsula Otel

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Galataport’a 225 milyon dolarlık yatırımla Peninsula Otel’in geleceğini açıkladı. İşte Munyar'ın o yazısı...

Geçen hafta pazar günü Bodrum... Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, 14 yıldır destekledikleri Uluslararası Müzik Festivali vesilesiyle CEO Hüsnü Akhan, kurmay takımındaki Ergun Özen, Nafiz Karadere, Levent Veziroğlu, Nevzat Öztangut ve Naci Başardem’le birlikte Bodrum’da...

Şahenk’in müzik festivaline davet ettikleri meslektaşlarımla düzenlediği sohbet toplantısına ben de katıldım. Şahenk ve ekibi, borçlarının yeniden yapılandırılması, gelecek planlarını anlatırken konu Serdar Bilgili ile ortak oldukları Galataport projesine geldi. Şahenk, Galataport’a Peninsula Otel’in geleceğini belirtti:

- Peninsula, otel işletmecisi olarak değil, aynı zamanda yatırımcı olarak geliyor. Yüzde 50 ortaklığımız söz konusu.

Peninsula Otel’in yatırım büyüklüğünü sordum, yanıtladı:

- 225 milyon Euro’luk yatırım söz konusu. Peninsula’nın ülkemize...