27 / 04 / 2024

galatasaray stad ihalesi

galatasaray stad ihalesi

Ali Sami Yen stadyumu yerine Seyrantepe'de kurulacak yeni spor kompleksinin yapımı için yeniden ihaleye çıkılacağı açıklandı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Samsun'da eski 19 Mayıs Stadı'nın yerine 100 bin 865 metrekarelik alanda inşa edeceği Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Karşıyaka Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ihalesi ikinci kez iptal edilen Karşıya Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. KSK Yönetimiyle buluşan Özalan, “Bu stat her şartta yerine yapılacak” diye konuştu.

Galatasaray'ın salon projesi sekteye uğradı!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Tokat Erbaa Stadı'nın temeli atıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayata geçirilen yeni stadın temeli atıldı. Erbaa Stadı'nın ihalesi 17,5 milyon liraya yapıldı. 

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yine iptal oldu!

Karşıyaka camiasının 10 yılı aşkın süredir yapımını beklediği Karşıyaka Stadı'nın ihalesi ikinci kez iptal oldu. 

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesi yapıldı!

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesini 3 milyon 511 bin TL ile Acar yıkım firması kazandı.

galatasaray stad ihalesi Haberi

galatasaray stad ihalesi

Toplu Konut İdaresinden (TOKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul ili, Şişli ilçesi Dikilitaş mahallesi 1199 ada 384 nolu parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ile spor kompleksi inşaatı işinde ''ihaleye katılımı ve hasılatı artırmak'' amacıyla tek tip proje ile en geç 10 Ağustos 2007 tarihine kadar yeniden ihaleye çıkılacağı belirtildi.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, ihalenin şartlarını sağlayacak yarışma ve rekabet ortamının oluşmaması sebebiyle kamu menfaati gözetilerek, ihalenin iptal edilmesine karar verildiği ve söz konusu arsanın tapu kaydında bulunan irtifak hakkı şerhinin terkini suretiyle mülkiyetin idareye devredilmesi işlemlerinin henüz tamamlanmamış olması da dikkate alınarak daha sağlıklı bir ortamda en kısa sürede ihalenin yenileneceği...