26 / 04 / 2024

Galatasarayın sponsoru Dumankaya

Galatasarayın sponsoru Dumankaya

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu. Galatasaray, 3 yılda toplam 30 milyon lira kazanacak.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!

Galatasaray Spor Kulübü, stat isim hakkı için Nef'in de sahibi olan Erden Timur'a ait Timur Şehircilik Planlama AŞ ile anlaştı. 725 milyon TL karşılığında 5+5 yıllık için sözleşme imzalandı.  

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Galatasaray'ın Riva ve Florya gibi daha önemli konuları var!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Şu aşamada Galatasaray‘ın menfaatleri seçimi göstermiyor. Ama yarın ne gösterir bilemiyorum” diye konuştu...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Galatasarayın sponsoru Dumankaya Haberi

Galatasarayın sponsoru Dumankaya

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.


Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısı ve imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. 


Galatasaray Kulübü ile Dumankaya İnşaat arasında yapılan anlaşmaya göre sarı kırmızılı takım, Süper Lig ve Türkiye Kupasfnda oynayacağı maçlarda Dumankaya logolu formalarla sahalarda yer alacak.Galatasaray'ın Eskişehirspor ile karşılaştığı maçla başlayan işbirliği, 20152016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezonunun sonuna kadar devam edecek. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasında yapacağı iç saha ve deplasman maçlarında formasının önünde Dumankaya logosu bulunan formaları giyecek. Galatasaray, yapılan anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon Türk Lirası tutarında...