23 / 04 / 2024

Gamze Özlü kim

Gamze Özlü kim

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Gayrimenkul fiyatlarında düşüş başladı: Sektör, 2024'ten sonra yeniden hareketlenir!

Gayrimenkul uzmanı Gamze Özlü, konut piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şu an fiyatlarda düşüş olduğunu belirten Özlü, hareketlenme için bu yılın ikinci yarısını işaret etti. İşte o açıklama... 

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

Bolu, Göynük’ de yapılacak My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet parselin satılacağını belirterek, “Parselin bedeli 350 bin lira. Elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yapıyoruz. TinyHouse ise 400 bin liradan başlıyor” ifadesini kullandı.

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Kartal'daki fabrikalar okula dönüşüyor!

Kartal bölgesindeki fabrikalar, şehir dışına taşınırken fabrikalardan kalan binalara yoğun bir talep gösteriliyor. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü başta özel okulların talebi arttırdığını söyledi..   

Alacağınız eve burçlar karar veriyor!

Ev alırken sadece konum ve fiyat özelliklerinin bilinmesi o evin satışının gerçekleşmesi için yeterli olmuyor. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, konut satışında burçların sahip olduğu özelliklerin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi.

Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+1 dairelerin fiyatı arttı!

1+0 dairelerin inşaatını yasaklayan Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile 1+1 dairelere olan ilgi arttı. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü bu durumun 1+1 daire fiyatlarının arttığını söyledi..

Konut almak isteyenler elini çabuk tutsun!

Türkiye’de konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Ucuza ev satın alabilmenin artık zorlaştığı İstanbul’da ise metrekare fiyatları 4 bin TL’yi geçti. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, “Elinizi çabuk tutun” uyarısında bulundu.

Emlakçı ücretini kim öder?

Taşınmaz mal almak-satmak ya da kiraya vermek-kiralamak isteyen kimseler bu işlemin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için emlakçı ile çalışabiliyor. Peki, anlaşma sağlanması halinde emlakçı ücretini kim öder?

Ak-Kim yatırım hedefini bu yıl dört katına çıkardı!

Geçen yılı yüzde 10 büyümeyle kapatıklarını ve 2011 yılı yatırım hedeflerini dörde katlayarak 16,6 milyon dolara çıkardıklarını ifade eden Ak-Kim Genel Müdürü Fatih Tanverdi, 'Satış pazarlama ve Ar-Ge organizasyonumuzu yeniden yapılandırdık....  

BİM ve A-101, en hızlı büyüyen perakendeciler oldu!

Rekabet Kurumu'nun bir yıldır üzerinde çalıştığı 'Türkiye Hızlı Tüketim Ürünleri Perakendeciliği Sektör İncelemesi Ön Raporu'na göre 2009 yılının büyüme rekorunu indirim mağazacılığının iki büyük ismi BİM ve A-101 marketleri kırdı

Levent'teki eski HSBC binası 7 yıldızlı otel olacak!

8  yıl önce bombalı saldırı sonucu harabeye dönen Levent'teki eski HSBC Bank genel müdürlük binası İstanbul'un 7 yıldızlı ilk oteli The İstanbul Edition Oteli'ne dönüştü

Gamze Özlü kim Haberi

Gamze Özlü kim

Kadına hitap eden konutların daha hızlı satıldığını gözden kaçırmayan ve rekabette fark yaratmak isteyen inşaat firmaları, satışlarını artırmak için konut projelerini kadınların beğenisine uygun şekilde hayata geçirmeye başladılar. 

Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, kadına hitap edebilen evlerin bir hafta içinde satılabildiğini söylüyor.  Ev almaya karar verirken kadın-erkek faktörü önemli bir rol oynuyor.Ancak kararı verirken son sözü kadınlar söylüyor. Yapılan araştırmalarda satılan her 100 evden yaklaşık 70’inde kadının karar verici olduğunu gösteriyor. Durum böyle olunca konut satışlarını hızlandırmak isteyen inşaat firmaları kadınların beğenisine uygun yeni projelere ağırlık vermeye başladı. Bu yönelimin yeni bir trend oluşturduğunu belirten Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, kadınlara hitap eden konutların satışlarda önemli bir avantaj olduğunu ve rekabette de fark yarattığını aktardı. 

Kadınların beğenisine ve hassasiyetlerine uygun tasarlanan evlerin daha...