25 / 04 / 2024

Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi kentsel tasarım

Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi kentsel tasarım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Bu il için yüksek deprem riski uyarısı!

Samsun'un Atakum ilçesi için son dakika deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar, özellikle sahil bandının 1. ve 2. derecede yüksek deprem riski taşıdığını söyledi.

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

İptal edilen Yeşilköy Sahil projesi yeniden hayata geçiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başkan Kadir Topbaş'ın projelerinden biri olan ve 2017'de iptal edilen Yeşilköy Sahil Bandı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Büyükyalı'da Büyükyalı Aile Kredisi ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında konumlanan şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’da bu ihtiyaçları karşılayan konut seçenekleri ile evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile inşa edilen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası olan Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. 

İzmir Güzelbahçe sahili baştan aşağı yenileniyor!

"İzmir Deniz” Projesi çerçevesinde kentin sahil bandını yeniden tasarlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Güzelbahçe'nin 7.5 kilometrelik sahil bandını yeniliyor. 

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor!

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor. İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje 20 katlı 4 blok olarak tasarlandı. 

Altınordu sahil bandındaki çalışmalarda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu sahil bandındaki çalışmalarında sona geldi.

Van Edremit'te sahil bandı projesi başlıyor!

Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Edremit’te sahil bandı projesini hayata geçirerek, insanların aileleriyle birlikte sahilde güzel saatler geçirmelerine imkan sağlayacaklarını ifade etti.

Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi kentsel tasarım Haberi

Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi kentsel tasarım

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun açıkladığı ilk andan itibaren heyecan uyandıran ve şehrin çehresini değiştirecek olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi’nde ihaleyi kazanan Zigana Peyzaj Mühendislik Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; meydan tarihi binada gerçekleşen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Genel Sekreter Ahmet Adanur, Zigana Peyzaj Mühendislik Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Reis, daire başkanları, firma yetkilileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

HERKESTE HATIRASI OLAN BİR BÖLGE 

Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi sözleşme imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Seçim döneminde halkımızla paylaştığımız ve çok önemli gördüğümüz vizyon projemize start veriyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ganita-Faroz arası...