20 / 04 / 2024

gap projesi nerde

gap projesi nerde

Gap Tarlabaşı 360 satılık ofisleri 76 metrekare ile 630 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Gap Tarlabaşı 360 projesi kapsamında inşaat alanı 150 bin metrekare üzerinde yükseliyor.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi!

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi minimum 333 bin dolardan başlıyor. Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla İstanbul Taksim'de inşa ediliyor...

GAP Vadisi 4. Etap'ta son durum!

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gömükan GAP Projesi kapsamında kamulaştırma kararı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gömükan (GAP) Projesi kapsamında Gömülkan Barajı'nın yapılması amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

GAP yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı!

Hükümet tarafından hayata geçirilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı. Yatırımlar için bu yıl için 5 milyar lira ayrıldı.

GAP'ta 100 milyar liralık kaynak, yatırıma dönüştü!

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (GAP BKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Açıkgöz, GAP çerçevesinde 100 milyar liralık kaynağın yatırıma dönüştürüldüğünü söyledi.

Şanlıurfa Gap Vadisi 2. ve 3. etabın temeli atılıyor!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları son sürat sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. ve 3. Etabının temeli atılıyor.

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Batman Hasankeyf'te 2 bin 113 aile konut müracaatı yaptı!

Ilısu Barajı ve HES Projesinin Türkiye'nin 100 yıllık vizyonu içerisinde yer alan dünyanın en büyük su yapılarından birisi olduğunu belirten Acu, aynı zamanda GAP Projesi'nin iki ayağından birini oluşturduğunu bildirdi.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. Etabında çalışmalara başladı.

gap projesi nerde Haberi

gap projesi nerde

Gap İnşaat Beyoğlu Belediyesi işbirliğinde hayata geçiyor. Tarlabaşı 360, Taksim Meydanı'na 350 metre mesafede yer alıyor.


Gap Tarlabaşı 360 projesi 9 adadan meydane geliyor ve rezidans daireler 5 ada,ofisler ile otel ise 4 adada inşa ediliyor.


Projenin satış fiyatları metrekare birim olarak 7.500 dolardan başlıyor. Gap Tarlabaşı 360 projesinin teslim tarihi 2017 olarak belirlendi.


Gap Tarlabaşı 360 adres : 

Tarlabaşı Bulvarı No.59 Beyoğlu - İstanbul Sakızağacı Taksi Durağı yanı


Gap Tarlabaşı 360 iletişim:

Telefon:  (212) 293 93 10

Web adresi: www.tarlabasi360.com

Öznur...