24 / 04 / 2024

Gar Tekkeköy raylı sistem hattı açıldı mı

Gar Tekkeköy raylı sistem hattı açıldı mı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı tamamlanarak yolcu taşımaya başladı. Samsun'un raylı sistem hattı 31 kilometreye çıktı.

Samsun Gar-Tekkeköy Raylı Sistem hattı açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gün itibariyle faaliyete geçen Gar – Tekkeköy Raylı Sistem hattını inceledi.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun’da, Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik ilave hat ile raylı sistem 30 kilometreye çıkacak ve vatandaşlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Tekkeköy ilçesine trenle gitme imkanına kavuşacak. Yeni güzergahın açılışı yarın gerçekleşecek.

Belediye o ildeki 5 arsayı KDV'den muaf satışa sundu! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Samsun Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı KDV'den muaf satıyor. Peki Samsun Tekkeköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Samsun Tekkeköy'de 14 bin 504 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Samsun Tekkeköy'de yer alan 14 bin 504 metrekarelik arsa satışa sunuluyor. İşte fiyatı ve tüm detayları...

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 17.09.2021 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu'ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haydarpaşa Garı'na yönelik yaptığı açıklamada Haydarpaşa Gar Binası Ve Müştemilatı 2.Etap Restorasyonu'nun çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. 

Samsun'da 297.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Gar Tekkeköy raylı sistem hattı açıldı mı Haberi

Gar Tekkeköy raylı sistem hattı açıldı mı


Gar-Tekkeköy arasına yapılan 14 kilometrelik ilave hat ile Samsun raylı sistemi 31 kilometreye çıktı. Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve kamu kurum kuruluş temsilcileri hafif raylı sistemin Gar İstasyonu’ndan binerek, ilk tramvay ile Tekkeköy’e geldi. Protokol, Tekkeköy İstasyonu’nda Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından çiçekle karşılandı.

Karşılamanın ardından protokol üyeleri Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu önüne geçti. Burada bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bugün bu tarihi anın küçük bir hizmete alımını gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu yatırımların açılışlarını Başbakanımız ile birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler...