27 / 04 / 2024

Garaj tapulu evlere doğalgaz aboneliği verilmesi

Garaj tapulu evlere doğalgaz aboneliği verilmesi

Gaziantep birkaç gündür farklı yerlerde yapılan eylemlere sahne oluyor. Belediyesi önünde ve GAZDAŞ, son olarak da Valilik önünde eylem yapan vatandaşların tek isteği binlerce lira ödeyerek aldıkları "Garaj Tapu"lu evlerine doğalgaz aboneliği verilmesi...

Bornova'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık bağ tapulu lojistik tır garajı!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Bornova ilçesi, Gürpınar Mahallesi, 22620 ada 5 parselde yer alan bağ tapulu lojistik tır garajını 6 milyon 286 bin TL'ye icradan satıyor...

Süreyya Beşe'nin çocuklarından Garaj İstanbul için dava!

Kilisli işadamı Süreyya Beşe’nin ölümünün ardından başlayan miras kavgası, yine mahkemelik oldu. Beşe’nin 16 yıl önce otel karşılığı mirastan feragat eden çocukları, Garaj İstanbul binası için üvey annelerine dava açtı.

Antalya, Doğu Garajı Nekropol Alanı'yla cazibe merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Nekropol Alanı projesinde, tarihi mezarlık alanını dış etkenlerden koruyacak üst yapının taşıyıcı ayakların monte işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Mesken tapulu daireye iskan izni verilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Mesken tapulu daireye iskan izni verilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs garajı İzmir'de kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs filosunu kurmaya hazırlanıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında yeni garaj oluşturuyor.

Mimar Yasuhiro Yamashita küçük alanları eşsiz evlere dönüştürüyor!

Japon mimar Yasuhiro Yamashita için bu küçük alanları eşsiz evlere dönüştürüyor. Yamashita bugüne kadar "mikro ev olarak adlandırılan" 300’den fazla özgün ev inşa etti.

Ordu Altınordu'ya modern kamyon garajı geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesindeki kamyon garajını şehir içerisinden çıkararak çevre yoluna yakın bir yere taşımak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Ordu'ya modern kamyon garajı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesindeki kamyon garajını şehir içerisinden çıkararak çevre yoluna yakın bir yere taşımak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Vestel evlere internetli klima getiriyor!

Ürettikleri ürünlerle tüketicilere her zaman farklı imkânlar sunmaya çalışan Vestel, Plazma Inverter serisi ile evlere internetli klima getiriyor. 7 yıl garantili klimaların fiyatları 2399 TL’den başlıyor.

Stonewrap evlere yeni soluk getiriyor!

Stonewrap, kültür taşlarını doğal taşlardan kopyalanarak üretiyor. Binaların dış cephe ve iç mekân duvarlarında dekorasyon amaçlı kullanılan bu taşlar evlere yeni soluk getiriyor.

Antalya Doğu Garajı Projesi referandumla kabul edildi!

"Güneş Doğudan Yükseliyor" sloganı ile hayata geçirilen Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi için gidilen sandıktan yüzde 93,21 "Evet" oyu çıktı.

Antalya Doğu Garajı projesi halkın onayına sunuluyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli projeleri halkın onayına sunmaya devam ediyor. Antalya’da ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ için pazar günü referanduma gidiliyor.

Antalya Doğu Garajı projesinin referandumu 31 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, maliyeti 100 bini bulan ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’nin 31 Temmuz Pazar günü halk oylamasına sunulacağını belirtti.

Garaj tapulu evlere doğalgaz aboneliği verilmesi Haberi

Garaj tapulu evlere doğalgaz aboneliği verilmesi

Soğuğun insanın iliklerine kadar işlediği bu havalarda ancak elektrikli ısıtıcılarla ısıtmaya çalıştıkları evleri aslında yok hükmünde. Aç gözlü müteahhitlerin daha fazla kazanç sağlamak adına imar planına ve projeye aykırı inşaat yapmalarının mağduru olan bu insanlar şimdi yaşadıkları sorunlara çözüm arıyorlar. 

Gaziantep dışında, diğer şehirlerde benzer sorunlar var mı bilemiyorum ama bu sorunun daha çok baş ağrıtacağı aşikar... 

Genelde sakin olan ve eyleme, protestoya pek şahit olmayan Gaziantep'te bu sorunun epey sıkıntı yaratacağı da meydanda... 

Denilebilir ki "Bu insanlar evleri alırken garaj tapulu olduklarını biliyorlardı"! Evet! Evlerin garaj tapulu olduklarını biliyorlardı ancak bu evlere bile bile GARAJ diye belge verenlerin hiç mi suçu yok? 

Ayrıca elektrik ve su abonesi işlemlerini yapan kurumlar gelip inceleme yaparken bu durumu yerinde görmelerine rağmen suça ortak oldu. Onlar...