28 / 03 / 2024

Garanti Mortgage ev hediyesi

Garanti Mortgage ev hediyesi

Garanti Mortgage'dan minimum 50 bin lira konut kredisi kullananlara Bonus'tan ev hediyesi. Garanti Mortgage Genel Müdürü Atay, "Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olan müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Mortgage ödemesi devam eden ev satılabilir mi?

Konut kredisi yani mortgage, sahip olmak istenilen evin teminat altına alındığı bir kredidir. Bu kapsamda banka ödemeleri devam edenler konut satışı yapıp yapamayacağını sorguluyor. Peki, Mortgage ödemesi devam eden ev satılabilir mi?

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.

Garanti BBVA'dan Green Mortgage'a 370 milyon TL finansman!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan Green Mortgage (Yeşil Mortgage) ürününü hayata geçirdiklerini söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

Garanti BBVA'dan ilk evini alana 300 TL bonus!

Garanti BBVA ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, vatandaşların ev ihtiyaçlarına katkıda bulunduklarını söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan ilk evini alanlara 300 TL Bonus ev hediyesi!

Garanti BBVA, ilk konutunu almak için konut kredisi kullanan müşterilerine 300 TL Bonus veriyor. Kampanya 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak.

Garanti BBVA Mortgage enerjide verimi destekliyor!

Garanti BBVA Mortgage, Avrupa Birliği tarafından desteklenen EEM'nin, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı'na katılan Türkiye'den ilk banka oldu...

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Ev almak için doğru zaman! 

Uzmanlar şimdi ev almanın doğru bir yatırım olacağını belirtti. Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, kredilerdeki indirimden sonra konut fiyatlarının artabileceğini belirterek, "Kendisi için uygun evi bulanların beklememesi gerek" dedi. 

Garanti BBVA Mortgage, enflasyona endeksli mortgage sunuyor!

Garanti BBVA Mortgage, ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle konut kredisi imkânı sunuyor...

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

Garanti Mortgage'dan Aliağa'da uygun faizli kredi imkanı!

Garanti Mortgage, İzmir'in Aliağa ilçesinde anlaşmalı firmalardan konut alacak müşterilere uygun faiz oranlarıyla kredi sağlayacak..

Garanti Mortgage ev hediyesi Haberi

Garanti Mortgage ev hediyesi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Garanti Bankası yeni bir ev almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerinin ev hediyesini, kredi kartı Bonus ile veriyor. Banka konuya ilişkin açıklama yaptı.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre; Mortgage Uzmanı Garanti, 30 Kasım'a kadar Garanti Mortgage'dan minimum 50 bin lira konut kredisi kullananlar, 8 Aralık 2017-8 Ocak 2017 tarihlerinde, Bonus üye iş yerlerinden yapacakları her 100 lira ve üzeri beyaz eşya, mobilya ve yapı market alışverişlerinde yüzde 10, toplamda 250 liraya varan Bonus kazanacak.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay'ın görüşlerine yer verildi. Murat Atay, "Ev sahibi olurken Garanti Mortgage’ın avantajlı faiz oranları ve kredi seçeneklerini tercih eden müşterilerimize bir ev hediyesi vermek istedik. 1 aydan fazla sürecek kampanya kapsamında...