24 / 04 / 2024

Gayberli Mahallesi otopark

Gayberli Mahallesi otopark

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm gerçekleştirilen Gayberli Mahallesi'nde otopark düzenleme çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç söz konusu otoparkta incelemeler de bulundu.

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ümraniye İnkılap Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 2079 adanın park ve otopark tescilli kısmı ile 1832 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Şişli Meşrutiyet Mahallesi'nde 24 milyon TL'ye icradan satılık otopark!

İstanbul 13. Satış Memurluğu, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Meşrutiyet Mahallesi 941 ada, 164 parselde yer alan 7 adet otopark alanını toplam 23 milyon 958 bin 977 TL'ye icradan satıyor...

Tarihi Saraçoğlu Mahallesi için imar planı iptal edildi!

Cumhuriyet’in ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’ne 'dönüşüm' adı altında otopark yapılmasıyla ilgili koruma amaçlı imar planı iptal edildi.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Gayberli Mahallesi otopark Haberi

Gayberli Mahallesi otopark



Devam eden çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapıların yıkılmasının ardından yerine otopark yaparak Kahramanmaraş halkının özlemle beklediği bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Kahramanmaraş’ta fay hattı üzerinde bulunan Gayberli, Hacıbayramveli ve Malik Ejder mahallelerinde sağlıksız yapıları ortadan kaldırıp, bu alanları halkın kullanımına açarak önemli bir kent dönüşüm hareketi sürdüren Büyükşehir Belediyesi, otopark yapımına start verdi.


Önemli bir dönüşüm          

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Erkoç yapılan çalışmanın gerçek anlamda bir kentsel dönüşüm olduğunu ifade etti. Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Erkoç, “Burada önemli bir kentsel dönüşüm yaşanıyor. Depreme dayanıksız bir bölgeydi burası. Aynı zamanda görüntü kirliliği oluşturan metruk haldeki bir alanı da...