24 / 04 / 2024

Gayrettepe- Kemerburgaz-Havaalanı metro hattı

Gayrettepe- Kemerburgaz-Havaalanı metro hattı

Colliers Türkiye, Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2018 –İlk Yarı Raporu’nu yayınladı. Konut fiyatları 2018 yılı ilk yarısı itibariyle yıllık olarak Türkiye’de yüzde 10,6 arttı.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

İstanbul'da bu yıl 3 yeni metro hattı açılıyor! İşte megakentin yeni metroları...

Cumhurbaşkanı Kararı ile yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredilen hatlardan Sabiha Gökçen Havalimanı, Gayrettepe-Kağıthane-Yeni Havalimanı ve İstanbul Başakşehir - Kayaşehir metro hatlarının bu yıl hizmete alınması planlanıyor. İşte detaylar…

İstanbullulara müjde! Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbulluların merakla beklediği 37,5 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'inin tamamlandığını söyledi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabı için test sürüşleri bugün itibariyle başlıyor. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metrosunda test sürüşleri 8 Kasım'da başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabında test sürüşleri 8 Kasım itibariyle başlıyor.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Gayrettepe- Kemerburgaz-Havaalanı metro hattı Haberi

Gayrettepe- Kemerburgaz-Havaalanı metro hattı

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattının ilk etapta 1 milyon yolcu ve 6,5 milyon tonluk bir yük hacmine sahip olması bekleniyor. İstanbul, Ağustos, 01, 2018 – Colliers International İstanbul ofisi tarafından hazırlanan tüm ticari gayrimenkul sektörlerindeki en kapsamlı ve güncel verileri içeren Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2018 –İlk Yarı Raporu’na göre hattın, Rusya’dan geçmekte olan Çin ile Avrupa arasındaki demiryolu bağlantılarına önemli bir alternatif olması bekleniyor. 

Ayrıca, Türkiye’deki çeşitli demiryolu iyileştirme çalışmalarıyla, Bakü-Tiflis-Kars demiryolunun lojistik merkezlere ulaşımının artırılması planlanıyor. İstanbul-Ambarlı ve İzmir-Çandarlı gibi önemli limanların 2020 yılına kadar ana demir yolu hattına bağlanması planlanıyor. 

Colliers International Türkiye Değerleme&Danışmanlık Departmanı Direktörü Ahmet Özgür, “Demiryolu’nun Çandarlı ve Ambarlı gibi önemli limanlarla bağlantılarının sağlanmasıyla Türkiye’nin bölgesel ve küresel tedarik zincirine entegrasyonu arttırılarak, Türkiye lojistik sektörünün küresel anlamdaki rolü...