26 / 04 / 2024

gayrimenkul a.ş.

gayrimenkul a.ş.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gayrimenkul A.Ş. adanı kayıtlı İzmir'in Konak'taki iki gayrimenkul ile İzmir ve Diyarbakır Yaprak Tütün İşletme Müdürlükleri'nde bulunan makine ve teçhizatların bir bütün halinde özelleştirme ihalesine 4 teklif geldiğini b

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

TTA Gayrimenkul'ün gelir kaynakları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin gelir kaynaklarına ilişkin soru önergesi hazırlayarak meclis gündemine taşıdı..

Şekerbank'ın 559 adet gayrimenkulü 28 Kasım'da satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 559 adet gayrimenkulü açık artırma ile satışa sunuyor. 65 ilde satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihalesi 28 Kasım'da yapılacak. 

Metal Gayrimenkul'ün 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Metal Gayrimenkul A.Ş., KAP'ta 2017 olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddelerini yayınladı.

Metal Gayrimenkul gelir tablosunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Metal Gayrimenkul gelir tablosunu yayınladı.

TTA Gayrimenkul'ün Kartal'daki gayrimenkulü TBMM gündeminde!

TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin İstanbul Şehir Üniversitesi'ne satışını gerçekleştirdiği Kartal'daki taşınmaz mecliste konu oldu..

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

TTA Gayrimenkul 4 ildeki 5 taşınmazını sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışına onay çıktı.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Tapu.com 6 tapuyu 1 TL'den satışa çıkardı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, tapuları 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

gayrimenkul a.ş. Haberi

gayrimenkul a.ş.

 ÖİB, Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı; İzmir ili, Konak ilçesi, Halkapınar Mahallesi'ndeki 63 bin 703 metrekare ve 7 bin 725 metrekare yüzölçümlü gayrimenkuller ile bu gayrimenkuller üzerinde bulunan binalar ve İzmir ile Diyarbakır Yaprak Tütün İşletme Müdürlüklerinde bulunan makine ve teçhizatların bir bütün halinde özelleştirme ihalesine katılmak üzere 5 teklif alındığını bildirdi. 27 Eylül 2012 günü saat 17,00'a kadar alınan teklifler şöyle:

"-Nata İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.

-Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

-Kameroğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

-İMİ Ortak Girişim Grubu"


Bazı taşınmazların ihale takvimi açıklandı


ÖİB ayrıca mülkiyeti Maliye hazinesine ait bazı taşınmazların ihale takvimini de açıkladı. Buna göre ihaleye çıkarılan taşınmazlar ve ihale tarihleri şöyle:


"Niğde/Çiftlik Çarşı Mahallesi, 140 Ada, 9 Parsel No'lu Gayrimenkul: 1 Ekim 2012 saat 15:30.

-Yalova/Altınova Tavşanlı...