20 / 04 / 2024

gayrimenkul bitcoin

gayrimenkul bitcoin

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule’de gerçekleşen basın toplantısında gazeteciler ile bir araya geldi.

Bitcoin, altını geçecek!

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğine dikkat çekti. PlanB, altının, BTC'nin piyasa değerine yaklaşamayacağını da vurguladı.

Dijital para ödeyerek gayrimenkul sahibi olma fırsatı!

Son zamanlarda Bitcoin'in değerlenmesiyle birlikte dijital paralara ilgi arttı. Peki, dijital para ile gayrimenkul sahibi olmak mümkün mü?  

Tekçe Overseas, konutlarını Bitcoin'le satıyor!

Türkiye ve İspanya'da yabancılara gayrimenkul satışı yapan Tekçe Overseas, konut satışlarının yüzde 25’ini Bitcoin'le gerçekleştirdi.

Milyonluk villanın satışı Bitcoin ile yapıldı!

Bitcoin ile Türkiye’de Bitcoin ile yapılmış en yüksek değerli gayrimenkul satışı gerçekleşti. Milyonluk villanın satışına Antalya Homes aracılık etti.

Blockchain gayrimenkul işlemlerini kökten değiştirecek!

‘Blockchain Gayrimenkul Sektörünü Nasıl Etkileyecek?’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında,  Blockchain sisteminin gayrimenkul sektörüne getireceği yenilikler ve bitcoin, etherium, ripple benzeri kripto ödeme sistemlerinin sektörü nasıl etkileyeceği konuşuldu.

Gayrimenkul sektörü Bitcoin'e sıcak bakıyor!

Gayrimenkul sektörü, dünyada yılbaşından bu yana dolar bazında yüzde 400 değer kazanan Bitcoin'e sıcak bakıyor. Bitcoin’in Dolar ve Euro’nun rakibi olacağı iddiaları tartışılıyor.. 

Türkiye Bitcoin ile ev almaya hazır mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında sanal para birimi olan Bitcoin'in gayrimenkul satışında kullanılmasını değerlendirdi.

Bitcoin, Türkiye’de ilk defa Miavita projesinde uygulanacak!

Dünyada büyük merak uyandıran, geçmiş orta vadede keskin yükselişler yaşayan ve ilgi odağı haline gelen ‘sanal para’ Bitcoin, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne girdi. Sanal âlemde birçok alışveriş için kullanılan Bitcoin, Türkiye’de ilk defa Miavita projesinde uygulanacak.

Knox Group, Dubai'deki evleri Bitcoin ile satacak!

325 milyon dolar değerinde konut ve ticari gayrimenkul projesine başlayacak olan Knox Group, Dubai'de yapacağı 1133 dairelik lüks projedeki 653 daireyi, değeri bu yıl yüzde 400 artan kripto para birimi Bitcoin ile satacağını açıkladı.

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

gayrimenkul bitcoin Haberi

gayrimenkul bitcoin

Konya yolunda yükselen Yıldırım Kule projesinin detayları hakkında bilgi veren Yıldırım, gazetecilerin gündeme dair sorularını da cevapladı.Konya Yolu hattının Ankara’da en çok dikkat çeken hat olduğunu ve Yıldırım Kule’nin de o sebeple bu hat üzerinde yükseldiğini anlatan Zafer Yıldırım “Sağlı sollu yüksek ve prestijli binalar ve arka tarafta ise yerleşim yerleriyle desteklenen ve insan yoğunluğunun olduğu yerler olacak” açıklamasında bulundu. Bundan sonra da ticari anlamda yeni projeler yapacaklarını anlatan Yıldırım, her lokasyonun kendisine göre bir artısı eksisi olduğunu anlattı. Yıldırım Kule’nin trafik sıkıntısından uzakta olduğunu anlatan Yıldırım Malazgir Bulvarı ve Eskişehir yolu ve İncek Yoluna olan bağlantıların Yıldırım Kule’yi daha kıymetli hale getirdiğini söyledi. Projede, havalandırmadan güvenliğe, otopark sayısından konumu ve kat yüksekliğine kadar çok detaylı bir biçimde her...