25 / 04 / 2024

Gayrimenkul borsası çalıştayı

Gayrimenkul borsası çalıştayı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda GABORAS'ın geldiği nokta ve izlenecek stratejilere ilişkin bilgilendirmede bulunuldu.

Gayrimenkul borsası trilyonlarca liralık ekonomik hacim oluşturacak!

GABORAS hayata geçirilme süreci ve ortaya çıkacağı ekonomik değerin ele alındığı çalıştay düzenlendi. Çalıştayda, TVF Genel Müdür Yardımcısı Mithat Bülent Özmen'in ve TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez'in görüşlerine yer verildi.

GİGDER, olağanüstü çalıştay için düğmeye bastı! Yabancıya konut satışında hedef 25 milyar dolar! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), ‘vatandaşlık’ ve ‘oturum’ programlarını detaylıca analiz etmek için Sapanca’da 20-21 Temmuz tarihlerinde bir çalıştay gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Gayrimenkul borsası yabancı yatırımcının radarında!

Çalışmalarında sona gelinen gayrimenkul borsası, yabancı yatırımcının radarına girdi. GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Londra Borsası'nda GABORAS'ın konuşulduğunu, uluslararası ilginin arttığını ve Türkiye'de çok üst düzey toplantılar gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 34. Toplantısı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı" dedi.

Emlak komisyonuna ‘çalıştay’ önerisi!

Emlak komisyonlarına düzenleme getirecek olan Taşınmaz Ticareti Yönetmelik Taslağı için, kurumsal gayrimenkul danışmanlık şirketleri çalıştay önerisinde bulundu.

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Gündemde Uluslararası Gayrimenkul Borsası var!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında gayrimenkul borsası kurulması söylentilerinden bahsetti. İlhan, konu ile ilgili Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un ve GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin’in görüşlerini aldı.

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'na tam destek!

Yıldırım Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ‘Uluslararası Gayrimenkul Borsası’ projesine destek verdi. Yıldırım, “57 ülkenin gayrimenkul üretici ve tüketicilerinin bir araya geleceği bu platform, sektörün hareketlenmesi adına önemli bir adım olacak” dedi.

İnşaat sektöründe iki bakanlı çalıştay!

İnşaat sektörünün öncü temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve Maliye Bakanı Ağbal bir araya geldi. 2 saat süren inşaat çalıştayında önemli açıklamalarda bulunuldu.

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'nda çalışmalar tamam!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Canikli, Uluslararası Gayrimenkul Borsası ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Uluslararası gayrimenkul borsası yolda!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, uluslararası bir gayrimenkul borsası kuracaklarını duyurdu.

İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı yapıldı!

Türkiye Müteahhaitler Birliği ve TOBB tarafından "İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, konuşma yaptı.

Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı 2017 gerçekleşti!

SMD’ler Çalıştayı 2017, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşti.

Türk Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı bu sene İstanbul'da yapıldı!

SMD’ler Çalıştayı, 8 Nisan 2017 tarihinde Kalebodur sponsorluğunda, Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin katılımıyla İstanbul Kalebodur Merkez Binası’nda yapıldı.

Gayrimenkul borsası çalıştayı Haberi

Gayrimenkul borsası çalıştayı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkan Vekili Mahmut Asmalı, sektörün Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ (GABORAS) gibi bir projeye çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Gayrimenkule bağlı ölü sermaye artık bir an önce ekonomiye katılmalı. Alternatif sermaye piyasası araçlarının değerlendirmeye alındığı GABORAS rüzgarına ulusal ve uluslararası düzeyde hiç kimse kayıtsız kalmayacaktır." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD tarafından yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin buluştuğu toplantıda, GABORAS'ın geldiği nokta ve izlenecek stratejilere ilişkin konuştu.

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı, toplantıda çok değerli fikirlerin ortaya çıktığını vurgulayarak, ciddi güven kaybı yaşayan sektörde güveni yeniden tesis ederek arz-talep kapsamında konuyu ele aldıklarını açıkladı.

Sektörde böylesi bir platforma çok ihtiyaç olduğunu söyleyen Asmalı, "Gayrimenkule bağlı ölü sermaye artık bir an önce ekonomiye katılmalı. Alternatif...