29 / 03 / 2024

gayrimenkul el değiştirme

gayrimenkul el değiştirme

sahibinden.com verilerine göre son 3 ay içerisinde 199 bin 348 adet gayrimenkul el değiştirdiği bildirildi...

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Apple, daha önce de belirtildiği üzere iPhone modelleri için pil değiştirme fiyatlarını artırdı. Detaylar için buraya tıklayın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

İzmir'de gayrimenkul tercihleri değişti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi, bugünkü yazısında İzmir depremi sonrasında değişen gayrimenkul tercihlerini kaleme aldı.

Kamu İhale Kanunu'nda ne değişiyor?

Devlet, kamuoyundan gelen tepkilere karşın bugüne kadar 191 kez değişikliğe gittiği Kamu İhale Kanunu’nu bu sefer sil baştan değiştirme kararı aldı.

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

Moskova'daki ev değiştirme kampanyası satışları artırdı!

Moskova’da emlak şirketlerinin eski konutları satın alarak konut peşinatı yerine saydıkları ev değiştirme kampanyası gittikçe popülerleşiyor.

Kanal İstanbul'un imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul’un çevresine kurulması planlanan Yenişehir için hazırladığı imar planlarını yapılan itirazlar sonrasında değiştirme kararı aldı. 

Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede 26.7 milyon metrekare arsa el değiştirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) rakamlarına göre, Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede toplamda 26.7 milyon metrekareye ulaşan arsanın el değiştirdiği belirtiliyor. 

AVM'lerde el değiştirmeler başlayacak!

Salgın döneminde markalara destek için AVM yatırımcısının elini taşın altına koyduğunu belirten Hüseyin Altaş, AVM’lerde el değiştirmelerin yaşanacağını aktardı. 

Mahir Polat'tan Gezi Parkı'nın mülkiyetinin değiştirilmesine ilişkin açıklama!

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na verildi. Peki el değiştirme nasıl yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat anlattı...

gayrimenkul el değiştirme Haberi

gayrimenkul el değiştirme

Gayrimenkul piyasasındaki hareketliliği gezi olayları, faiz ve dövizin yükselişi başta olmak üzere hiçbir olumsuzluk durduramıyor. 2013 yılı ikinci çeyrek emlak verilerini açıklayan sahibinden.com, nisan, mayıs ve haziran aylarında 199 bin 348 adet emlak satıldı veya kiralandı. Günde ortalama 23 bin 471 yeni ilan girişinin yapıldığı sahibinden.com'da, her 40 saniyede 1 emlak satıldı veya kiralandı. Aynı dönemde saatte 91 ve günde 2 bin 190 emlak yeni sahipleriyle buluştu. Verilere göre 2013'ün ilk çeyreğinde olduğu gibi, ikinci çeyreğinde de doğalgazlı sıfır binalar tüketicilerin ilk tercihi oldu. Konutta en çok ikinci katlar ve 3+1 'ler rağbet gördü. 


Sözcü...