29 / 03 / 2024

Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu

Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu

GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı...

Gayrimenkul sektöründe 2019'da bizi neler bekliyor?

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe hizmet veren Gayrimenkul Danışması Sühran Aras 2018 yılı  ve 2019 yılının ilk çeyreğini değerlendirdi.

Proje finansmanı kredilerinin yüzde 11'i gayrimenkul sektörünün!

Proje finansmanı kredileri risk bakiyesi 2018'de bir önceki yıla göre yüzde 29'luk artış kaydederek 430 milyar TL'ye ulaştı. Kredilerin yüzde 11'i gayrimenkul sektöründe kullandırıldı.

Gayrimenkul sektörü hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor!

2018 yılında gözlerin gayrimenkul sektörü üzerinde olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, sektörün 200 alt sektörü etkilediğini belirterek, "Bizim sektör hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor" dedi.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı...

Gayrimenkul sektörü cazibesini kaybetmiyor!

Türkiye’de ekonominin temel taşlarından olan gayrimenkul sektöründe, ülke genelinde konut satışları Aralık ayında yüzde 2,9 artarken ülke genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin konut, satış sonucu el değiştirdi.

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak için çözüm önerileri!

Gayrimenkul sektörünün 2018’de yüzde 2.3 oranında büyüme kaydettiğini ve umut verici bir tablo ortaya koyduğunu söyleyen GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, sektörü canlandırmak için çözüm önerilerini sıraladı.

Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu?

Gayrimenkul sektör, KDV ve tapu harcı desteği ile indirim kampanyalarıyla nefes aldı, faizler yükseldi, yabancıya satış arttı. İşte Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu sorusunun yanıtları...

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Gayrimenkul sektöründe hareketlilik sürecek!

Yaşanan tüm zorlu sürece karşılık gayrimenkul sektöründe hareketliliğin süreceğini belirten GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, alınan önlemler ve yapılan kampanyalarla 2018 yılı satışlarının önceki yıla yaklaşacağını söylüyor.

Türk Gayrimenkul ve İnşaat Sektörüne Bakış!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 2. Çeyrek Raporu’nu yayınladı.

Gayrimenkul sektörü 2018'den umutlu!

Geçen yıl 1 milyon 409 bin 314 konut satarak rekor kıran gayrimenkul sektörünün temsilcileri, bu yıl yatay bir seyir izleneceğini ve benzer rakamların yakalanacağını düşünüyorlar. 

Gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek? 

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş "gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek" konusu ile ilgili bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. İşte o yazı... 

Gayrimenkul sektörü 2018'den umutlu!

Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorlarla kapatırken 2018'de yeni kampanyalar için hazırlanıyor. Sektörün önde gelen isimleri bu yıl konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ve dönüşümün hızlanmasıyla satışlarda artış yaşanacağını savunuyor. 

Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu Haberi

Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı.

Gayrimenkul ve İnşaat Sektörüne Bakış

Çeyrek dönemlik olarak yaklaşık 10.000 kişiden oluşan, ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektöründe rol alan profesyonellerin görüşleri ile oluşturulan REIDIN gayrimenkul sektörü güven endeksi ve REIDIN gayrimenkul sektörü fiyat beklenti endeksi 2019 1. çeyrek dönem sonuçları irdelendiğinde REIDIN Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeks değeri 2019 yılının ilk çeyreği için, geçen çeyrek döneme göre %12 oranında artarak 65,9 puana ulaştı. Böylece 2019 yılında yukarı yönlü bir eğilim içerisine giren genel güven endeks düzeyi yine de “kötümser” olarak değerlendirildi. REIDIN Türkiye gayrimenkul sektörü fiyat beklenti endeks değeri ise, bir önceki çeyrek döneme göre...