25 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü beklentileri

Gayrimenkul sektörü beklentileri

Yeni kurulacak hükümetten "kentsel dönüşümün hızlandırılması" talebinde bulunan inşaatçı ve müteahhitler, kentsel dönüşüm seferberliği çağrısı yaptı.

Gayrimenkul sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Ali Ağaoğlu," Bugün yarın İstanbul depremi bekleniyor ve dünyadaki herkes bunun farkında. Türkiye, seçim sonrası kentsel dönüşümü öncelikli gündem olarak belirlemeli. Bu konuda sözde değil özde seferberlik başlatalım" dedi.

Gayrimenkul sektöründe 2020 beklentileri olumlu!

Koronavirüs, tüm dünyayı ve her sektörü etkilemeye devam ediyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Nisan ayı konut satış verilerini, koronavirüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini ve sektörün 2020 yılı beklentilerini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektöründe 2023 beklentileri!

2023’e Doğru Türkiye’de Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı düzenlendi.Toplantıda, gayrimenkul sektöründe 2023 beklentileri açıklandı. 

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 beklentileri!

2017'yi değerlendiren gayrimenkul sektörü temsilcileri 2018 yılı beklentilerini paylaştı. İşte gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 beklentileri...

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 79 arttı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 2. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 2. çeyrek döneminde yüzde 79 artışla 112.5 (İyimser) olarak ölçüldü.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi 28,5 azaldı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 1. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı.Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 1. çeyrek döneminde yüzde 28,5 azalışla 62,7 (Kötümser) olarak ölçüldü.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 5,74 arttı!

Gayrimenkul sektörü 2016 yılı 2. çeyrek güven endeksi ve fiyat beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri, 2016 yılı 2. çeyrek döneminde geçen çeyrek döneme göre yüzde 5,74 artışla 119,7 olarak ölçüldü.

Gayrimenkul sektörünün 2016'dan beklentileri ve öngörüleri!

Gayrimenkul sektörü 2016 yılında hareket kazanacak. 2015’i durgun geçiren sektör bu yıl hem iç piyasa ve yabancıya satışta hem de kentsel dönüşümde atağa kalkacak.

Gayrimenkul sektörü 2015 yılı 3. çeyrek dönem beklentileri açıklandı!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 3. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü İsveçlilere tanıtıldı!

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

Gayrimenkul sektöründe pazarlama noktası geliştirilmeli!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

Gayrimenkul sektörü beklentileri Haberi

Gayrimenkul sektörü beklentileri

Sektör temsilcileri, 31 Mayıs 2012 tarihinde yürürlüğe giren "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin taleplerini anlattı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, seçimlerin ardından Türkiye'nin ilk önceliğinin kentsel dönüşüm olması gerektiğini vurguladı. Ağaoğlu, "Türkiye'de bugün yarın istanbul depremi bekleniyor ve dünyadaki herkes bunun farkında. Yitirilen canları hatırlayıp ders alalım. Tedbirimizi alsak ne kaybederiz? Eski yapıları yenileyelim" dedi. Kentsel Dönüşüm Bakanlığı kurulmalı Global Real Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Koca da hükümetin Afet Riski kapsamında kentsel dönüşümü hızlandırmak için bakanlık düzeyinde yeni bir yapılanmaya ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Kentsel dönüşüm gibi hayati bir konuda bakanlık kurmanın nesi yanlış? Çevre ve Şehircilik Bakanlığının işlevsel bazda ayrılması ve kentsel politikaları yürütecek Kentsel Dönüşüm ve...