29 / 03 / 2024

gayrimenkul talebi artacak

gayrimenkul talebi artacak

Emlak Fuarı'nda AB Grup Holding'de yer alıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, fuarda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yatırımcıların gayrimenkul talebi artacak!

AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkam Muhsin Bayrak, seçim sonrasında gayrimenkul piyasasındaki yavaşlamanın sona ereceğini ve başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcıların gayrimenkul talebinin artacağını söyledi.

Gayrimenkul piyasasındaki yavaşlama bitecek!

AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, seçim sonrasında gayrimenkul piyasasındaki yavaşlamanın sona ereceğini ve başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcıların gayrimenkul talebinin artacağını söyledi.

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev almayı düşünenler dikkat! Gayrimenkul uzmanı açıkladı, fiyatlar işte bu tarihte artacak!

Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki düşüş altıncı ayda da devam ederken kiralamalara da talep azaldı. Peki konut fiyatları ne zaman artacak? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Noterden gayrimenkul satışı nasıl yapılır? İşte detaylar ve randevu alma süreci!

4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle noterden gayrimenkul alım-satım işlemleri başladı. Konut, arsa ve dükkan gibi taşınmazların satışı artık noter aracılığıyla da gerçekleştirilebilecek. Noterden gayrimenkul alım satım işlemleri için başvuru talebi ve randevu almak gerekiyor. 

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Gayrimenkul sektöründe 3 senedir yaşanan hareketlilik, ilk dört ayda yerini gerilemeye bıraktı. Peki konut fiyatları artacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.

'Gayrimenkulden kazanç elde etmek artık çok zor'

Ekonomide peş peşe atılan adımların enflasyonu körükleyeceğini ve yoksulluğu yaygınlaştıracağını kaydeden Ekonomist Uğur Civelek atılan adımlarla yeniden bir gayrimenkul talebi oluşturulmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Çiğ süt 8 TL olsun talebi! Süt fiyatları artacak mı? İşte 15 Nisan 2022 güncel süt fiyat listesi...

1 Nisan itibariyle çiğ süt fiyatları yüzde 21,2 oranında zamlanmıştı. Üreticiden yeni zam talebi geldi. Peki süt fiyatları artacak mı? Süt fiyatları kaç TL? İşte A101, ŞOK, MİGROS, Carrefoursa 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

Süte ikinci zam talebi! Süt fiyatları artacak mı? İşte 29 Mart 2022 süt fiyatları listesi!

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt fiyatını yüzde 21,2 oranında artırarak 5 lira 70 kuruşa çıkardı. Bu oranı az bulan Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği süte ikinci bir zam talebinde bulundu. Peki süt fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul fiyatları 2022'de artacak mı?

Gayrimenkul sektörü, pandemi kapanmalar ve konut kredisi faiz oranlarının artmasıyla beraber 2021 yılına yavaş giriş yapmıştı. Peki sektörü bu sene neler bekliyor? 2022'de gayrimenkul fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni değişiklik mecliste!

Gayrimenkul satış ihalelerinde değişikliğe gidildi. Buna göre, ihale alıcısının talebi üzerine icra dairesi, satışı gerçekleştirilen taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması emrini verebilecek.

Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündeminde!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine entegre Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul sektöründe yatırımlar artacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, derneğin çalışmalarıyla ve gayrimenkul sektörüyle ilgili konuştu. Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün, teknolojiyle, tasarımla ilişkisinin daha yakın olması gerektiğini dile getirdi.

gayrimenkul talebi artacak Haberi

gayrimenkul talebi artacak

Emlak Fuarı'nda AB Grup Holding'de yer alıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, fuarda çarpıcı açıklamalarda bulundu. AB Holding'in patronu Bayrak, seçim sonrasında gayrimenkul piyasasındaki yavaşlamanın sona ereceğini ve başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcıların gayrimenkul talebinin artacağını söyledi. 


Yeni Projeler Yolda

Bayrak, "1 Kasım seçimleriyle siyasal Yeni projeleri yolda Faiz oranlarının da düşmesi ile talebin Fuara İstanbul'daki 3 projeleri ile katıldıklarını belirten artmasını bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 

yeni projelerinin de Muhsin Bayrak, müjdesini...