26 / 04 / 2024

gayrimenkul ticareti

gayrimenkul ticareti

Türkiye'de son yıllarda gayrimenkul sektöründeki gelişmelerle birlikte ilan sitelerinde yüz binlerce ilan yayınlanıyor. Bu ilanların önemli bir kısmı aydınlatıcı bilgiler veren görseller sağlamaktan uzak. Fotorealist bu ihtiyacı karşılıyor.

Parsellenen arazinin 5 yıl içinde yapılması zorunludur!

Dünya Gazete Yazarı Akif Akarca, arazi düzenlemeleri ve satış kazançların gelir vergisini açıklıyor. İşte o yazı!

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Muhammet Mert tarafından kuruldu.

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Gayrimenkul danışmanlığında staj zorunlu oldu!

Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik'te yer alan yeni yasaya göre gayrimenkul danışmanlığında staj zorunlu oluyor. Yasada yer alan maddelere göre lise mezunları bir yıl, üniversite mezunları ise altı ay “staj” yapacaklar.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'nin yürürlüğe girmesiyle konut ve gayrimenkul sektöründe yeni dönemin başladığını müjdeledi.

Gayrimenkulde milat: Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği!

1 Eylül 2020 itibariyle uygulamaya alınan Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği gayrimenkul sektörüne getirdiği köklü değişiklikler ile milat olarak belirtiliyor. 

Gayrimenkul satış sektöründe milat!

Taşınmaz ticareti yönetmeliği bugün uygulanmaya başladı. Bugünden itibaren yalnızca yetki belgeli ofisler gayrimenkul faaliyetinde bulunabilecek, sözleşmesiz çalışma yapılamayacak...

Gayrimenkul sektöründe Yeni Taşınmaz Ticareti Sistemi önerisi!

Pandemi sürecinin yeni normal hayata geçmesiyle beraber tüm sektörler kaldığı yerden devam ediyor. En çok etkilenen sektörlerden biri olan gayrimenkul sektörü de hem sürecin normale dönmeye başlaması hem de konut faiz oranlarının düşmesiyle birlikte yeniden hareketlendi.

BBG Gayrimenkul Yatırım Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

BBG Gayrimenkul Yatırım Ticareti Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İnci Chen tarafından kuruldu. 

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Chain ve Khalid Alghazzi ortaklığıyla kuruldu. 

gayrimenkul ticareti Haberi

gayrimenkul ticareti

Gayrimenkul ticaretinde profesyonel fotoğrafçılık çözümler sunan ve tamamlayıcı olan Fotorealist, 100 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. 


Gayrimenkul sektöründeki gelişmelerle birlikte ilan sitelerinde yüz binlerce ilanın aydınlatıcı bilgiler veren görseller olmasını sağlayan Fotorealist, etkili bir pazarlama yapabilmek için kaliteli fotoğraf çekimleri geçekleştiriyor.


Fotorealist, doğru müşterilerin ulaşması için tamamlayıcı bir bilgi olan gayrimenkulün kroki ve basit planını da sizin için hazırlıyor ve haritalar üzerinde yapacak  yer bildirimleri ile gayrimenkule yakın ulaşım noktaları, hastane, okul gibi stratejik konumları müşterilerinize kolaylıkla gösterebiliyor.


Fotorealist sayesinde potansiyel müşteriler sanal tur ile tanıtılan gayrimenkulün içinde dolaştırılabiliyor.



Fotorealist İletişim



Telefon: 90 0535 376 39 90

Adres: 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. No:20/1 Beytem Plaza Kat:5 , Şişli - İstanbul

Web:...