20 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımı 2014

gayrimenkul yatırımı 2014

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eko turizm ve köy turizm olarak da adlandırılan kırsal turizmin kırsal ekonomiye can veren ana sektörlerden birisi olduğunu, tüm yıla yayıldığını ve kırsalda tarım dışı istihdam ve gelir

Türkiye'de yaşayanlar en çok gayrimenkul yatırımı yapmayı planlıyor!

Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, finansal yatırımlar ile ilgili gerçekleştirdiği araştırmada ilgi çekici sonuçlara ulaştı. Sp nuçlara göre;Türkiye'de en çok gayrimenkul yatırım planlanıyor...

Süleyman Çetinsaya: Konut yatırımı en karlı enstrüman haline geldi!

2014 yılında konut projelerinin çevreye duyarlı konutların öneminin artacağı bir olacağının altını çizen Çetinsaya, Türkiye'de özellikle de İstanbul'un gayrimenkul prim potansiyeliyle bir çok yatırım aracının önüne geçtiğini kaydetti.

Altının değeri azaldı, gayrimenkul değer kazandı!

Sabah Gazetesi ekinde yer alan habere göre; Altın yatırımcısı için kayıp yıl olarak geçen 2013'te, gayrimenkul alımı değer kazandı. Nitelikli, kaliteli konutlara yatırımcının ilgisi her geçen gün artıyor.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda hareketli günler yaşanıyor!

Sermaye Piyasası Kurumu tarafından 2014’te piyasaya sunulan Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Girişim Sermayesi Yatırım Fonları tarafında hareketli günler yaşanıyor.

Akfen GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde altın ödül aldı!

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi '2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde 'Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

Edip Gayrimenkul Yatırım 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ., 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Edip Gayrimenkul Yatırım faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2014 yılına ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılı faaliyet raporu...

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilişkin esaslar tebliği 2015!

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilişkin esaslar tebliği, 31 Aralık 2014 tarihinde 29222 4. Mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte gayrimenkul yatırım fonlarına ilişkin esaslar tebliği 2015...

Kocaeli'de gayrimenkul yatırımı kazandırdı mı?

Nereden gayrimenkul alsaydınız kazançlı olurdunuz, nereden yaptığınız yatırımda kaybederdiniz? 2015'e doğru adım atarken aynı hataları yapmamak için 2014''ü değerlendirmekte fayda var.. Kocaeli'de gayrimenkul yatırımı kazandırdı mı?

Asel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Rana Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rana Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde Yahya Kemal Mahallesi, Güzeldere Caddesi, Engin Sokak'ta kuruldu.

Önkü Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önkü Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hasan Önkü tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Papatya Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

Burgaz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burgaz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tahir Aktüre Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül 2014 tarihinde Kağıthane, Merkez Mahallesi, Nurhan Sokak'ta kuruldu.

ECS Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

ECS Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Cüneyt Özgümüş tarafından 10 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül 2014 tarihinde Sarıyer, Spine Tower, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres; Osmanbey Abidei Hürriyet Cad. No:48 D:1 Şişli - İstanbul...

gayrimenkul yatırımı 2014 Haberi

gayrimenkul yatırımı 2014
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eko turizm ve köy turizm olarak da adlandırılan kırsal turizm dünyada giderek ön plana çıkan turizm türü olduğunu bildirerek, "Fransa, İtalya, İspanya, İngiltere ve Almanya gibi ülkeler kırsal turizmden büyük paralar kazanıyor. Fransa, kırsal turizmde dünyada yüzde 11 pay alıyor" dedi. 

Bayraktar, yaptığı açıklamada, kırsal turizmin kırsal ekonomiye can veren ana sektörlerden birisi olduğunu, tüm yıla yayıldığını ve kırsalda tarım dışı istihdam ve gelir sağladığını belirtti. 
Türkiye'de milyonlarca kişinin yaşadıkları büyük şehirlerden yaz aylarında köylerine gittiğini vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti: "Bu potansiyel Türkiye'de var. Zaten milyonlarca kişi yaz aylarında köylerine, kasabalarına gidiyor ve kırsala hayat veriyor. O bölgelerde ekonomik faaliyet sürüyorsa, büyükşehirlerden gelen bu yazlıkçılar sayesinde sürüyor. Şehirlere büyük göç veren bölgelerde...