20 / 04 / 2024

gayrimenkulde 2015

gayrimenkulde 2015

Özellikle büyük kentlerde yapılaşmaya ilişkin atılan adımların, önümüzdeki 5 yıllık süreçte gayrimenkul yatırımlarını mahalle aralarından tamamen kurtararak, sektörde "profesyonel dönemin " başlamasını sağlayacağı ifade edildi.

Nazmi Durbakayım: 2015 yılı sektör için dönüm noktası olacak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 2015’in ilk yarısındaki senaryoya bağlı olarak inşaat sektöründeki büyümenin yüzde 15’in üzerine çıkmasını ve 20’lere dayanmasını bekliyor.

Yabancıların gayrimenkulde yatırım sayısı arttı!

Yabancı, gayrimenkulde alanı küçültüp yatırım sayısını artırdı. Gayrimenkulde geçen yılın 9 ayında yabancı yatırımcı başına düşen ortalama alan 249 metrekare iken, bu rakam 2015'in aynı döneminde 232 metrekareye geriledi.

Gayrimenkulde yatırımın ekseni değişiyor!

Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupa şehirlerindeki gayrimenkul trendlerini ortaya koyan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2015 Raporu'na göre, öğrenci evleri ve yaşlı bakım evleri en çok yatırım yapılan alanlar olacak.

Serkut İsafça: 2014 inşaat verileri 2015 yılı için inşaatçıları umutlandırıyor!

IV. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nde konuşan Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Proje ve İş Geliştirme Müdürü Serkut İsafça, “2014 yılı inşaat verilerinin, 2015 yılı için inşaat sektörünü umutlandıran verilerdir ” dedi.

Gayrimenkulde 2015 yılı öngörüleri açıklandı!

​“Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” başlıklı raporda perakende, ofis, lojistik ve otelcilik sektörlerindeki gayrimenkul piyasası trendleri ile 2015 yılı öngörüleri açıklandı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2015 Raporu toplantısı 27 Şubat'ta!

PwC ve Urban Land Institute (ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmelerin konuşulacağı toplantı 27 Şubat 2015 Cuma günü saat 08.00'de, Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleştirilecek.

2015 gayrimenkulde yabancı yılı olacak!

Mütekabiliyet Yasası ile yabancı ilgisi artan İstanbul'da, 2015'in yabancı yılı olması, dünyanın önde gelen yatırım fonlarının gayrimenkule odaklanmaları bekleniyor.

2015 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticileri 2015 yılında yatırım yarışına girecek. Yatırımcı müteahhitlerin 2014 yorumu ve 2015 planları ile ilgili yorumları şöyle:

Murat Kurum: 2015'te gayrimenkul sektörü sıçrayacak!

2014 yılında sektörde taşların yerine oturduğunu ifade eden Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, 2015 yılının gayrimenkulde 'sıçrama yılı' olacağını söyledi. Emlak Konut satış grafiğini yükseltmeyi hedefliyor.

Nazmi Durbakayım: 2015 gayrimenkulde dönüm noktası olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 2014 yılına ve 2015 yılı beklentilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Durbakayım, "2015 gayrimenkulde dönüm noktası olacak" dedi

Emre Çamlıbel: Gayrimenkulde 2015, 2014’ten daha iyi geçecek!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde Soyak Holding CEO’su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel gayrimenkul sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çamlıbel '2015, 2014’ten daha iyi geçecek' dedi.

Gayrimenkulde 2015 projeleri!

Gayrimenkul piyasasında, özellikle de konut ve ofis projelerinde yaşanan hızlı gelişme, markalı konut üreticilerinin yeni projelere odaklanmasını sağlıyor. Bölgesel ve küresel ekonomik risklerin artmasına karşın gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor.

Metropol İstanbul AVM 2015’te açılacak!

VARLIBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, yeni gayrimenkul projeler için yurtdışından ortaklık teklifleri aldıklarını belirtti. 2015 açılacak olan AVM, tamamlandığında 1.5 milyar liralık bir değere sahip olacak...

Kartal Asia Park satılık daire! Mart 2015'te teslim!

Kartal Asia Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çiftçi Çelebi Yapı imzasını taşıyan Kartal Asia Park Evleri projesinde daireler Mart 2015'te teslim ediliyor...

gayrimenkulde 2015 Haberi

gayrimenkulde 2015

Özellikle büyük kentlerde yapılaşmaya ilişkin atılan adımların, önümüzdeki 5 yıllık süreçte gayrimenkul yatırımlarını mahalle aralarından tamamen kurtararak, sektörde "profesyonel dönemin " başlamasını sağlayacağı ifade edildi. Başkent'te yeni yaşam merkezlerinin ortaya çıkmasında önemli rol oynayan Onursal AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, gayrimenkul yatırım uzmanlığının, yıllarca 'emlakçı' olarak tanımlanan kişiler tarafından yürütülmeye çalışıldığım kaydetti. İnşaat sektöründeki reformlar ve arsa geliştirmede gelişmelerin uzman kişilere ihtiyacı artırdığını ifade eden Öngün, "Yatırımların ehil ellere teslimi önem kazandı. Bu sektörde yılların geleneği sonlanıyor. Gayrimenkul piyasasında, büyük projelere yapılan yatırımlarda profesyonel ekipler, varlık yönetimi ve danışmanlık hizmetlerinin önemi her geçen gün daha da anlaşılıyor" dedi. 



Star...