25 / 04 / 2024

gayrimenkulde kadının rolü

gayrimenkulde kadının rolü

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlara yönelik olarak ilk kez yapılan ‘Gayrimenkulde Kadın Araştırması’ sonuçlarını açıkladı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamı artırılacak!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu'nun tarafından, Türkiye’de bulunan gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlarla ilgili yapılan ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırmasının sonuçlarının açıklandığı toplantıda gerçekleşen panelde ‘Gayrimenkul’de Kadının Geçmişi, Bugünü ve Geleceği’ ile ilgili gö

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, "Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırma sonuçlarını 16 Aralık 2019 Pzartesi günü açıklıyor...

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Baykuş Ödülü aldı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl yedincisi gerçekleşen Baykuş Ödülleri’nde, ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak’ Araştırması ile ‘Eşitlikçi Baykuş’ Ödülü'nün sahibi oldu.

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Gayrimenkulde kadın gücü!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu tarafından düzenlenen ‘Kadınların İş Hayatında Yaptığı Temel Hatalar’ başlıklı etkinlikte konuşan Minerva Eğitim ve Danışmanlık Kurucu Başkanı Ayşegül Güngör, kadınların iş hayatında yapmamaları gereken hataları nedenleri ile katılımcılara anlattı.

Gayrimenkul yönetim kurullarında kadın sayısı artmalı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKL), Sabancı Üniversitesi’nin desteği ile Türkiye’de gayrimenkul ve inşaat sektöründeki şirketlerin yönetim kurullarını incelediler. 

RE/MAX Türkiye’nin kadın çalışanlarının ilham verici öyküleri!

Girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri öne çıkaran RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadınların iş hayatında aktif rol almalarını da destekliyor. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

Gayrimenkul sektörü ‘kadının gücünü’ konuştu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlara yönelik olarak ilk kez yapılan ‘Gayrimenkulde Kadın Araştırması’ sonuçlarını açıkladı.

Gayrimenkulde Kadın Araştırması'nın sonuçları yarın açıklanacak!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu'na değindi. İşte Gökkaya'nın o yazısı...

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları 17 Mayıs'ta açıklanıyor!

GYODER ve TMB tarafından kurulan Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, ''Gayrimenkulde Kadın Araştırması'' sonuçlarını 17 Mayıs 2017 günü saat 09:00 ile 13:00 arasında açıklayacak.

gayrimenkulde kadının rolü Haberi

gayrimenkulde kadının rolü

Gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlara yönelik olarak ULI Türkiye (Urban Land Institute) GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) ve TMB (Türkiye Müteahhitler Birliği) işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez yapılan ‘Gayrimenkulde Kadın Araştırması’ sonuçları; Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu tarafından Four Seasons Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.


Araştırma sayesinde gayrimenkul sektöründe çalışan kadınların profilini ve taleplerini net olarak öğrendiklerini ifade eden Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Danışma Kurulu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu, “Sektörde çalışan kadınlar 36 yaşında genç bir profile sahipler, yüksek düzeyde eğitimliler, üst düzey yönetim kademelerinde görev almaya hazırlar ve bunun için adalet ve tarafsızlık ilkesiyle yönetilmeyi talep ediyorlar. Sonuç olarak araştırma bize gösterdi ki, gayrimenkulde kadınlar sektöre liderlik etmek için gerekli donanıma sahipler. Biz de bu önemli göstergeleri...