24 / 04 / 2024

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2020

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2020

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2020 yılı ilk yarıyıl sonuçlarına göre, geçtiğimiz yıl İstanbul Avrupa Yakası’nda 352 bini aşan toplam taşınma hareketi bu yıl aynı dönemde yüzde 40,7’lik bir düşüş ile birlikte 208 bin seviyesine geriledi.

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmalar yüzde 27 azaldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in “Gayrimenkulün Enerjisi Raporu-2023 İlk 6 Ay” sonuçlarında, İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmaların yüzde 27 düştüğü belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Akiş GYO Caddebostan 1435 Ada 39 nolu parselin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

İstanbul'da en çok hangi ilçedeki evler tercih ediliyor?

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2021 yılı sonuçlarına göre; meskenlerde doluluk oranı en çok artan ilçelerden biri Kağıthane oldu. İlçe gençlerin kiracı olarak tercih ettiği bölgelerde ilk sırada yer aldı.

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Adese Gayrimenkul'ün satış geliri yüzde 87 azaldı!

Adese Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye artırılacak!

Adese Gayrimenkul'ün sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin denetim komitesi raporu yayınlandı. 

Maslak 1453 gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Maslak 1453 projesinde konumlu 1 bağımsız bölümün kira değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2020 Haberi

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2020

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi, İstanbul Avrupa Yakası’ndaki taşınma hareketi ciddi oranda etkilendi. Geçtiğimiz yıl İstanbul Avrupa Yakası’nda 352 bini aşan toplam taşınma hareketi bu yıl aynı dönemde yüzde 40,7’lik bir düşüş ile birlikte 208 bin seviyesine geriledi.

Pandemi sürecinde Çatalca, Silivri başta olmak üzere İstanbul’un sayfiye yerleri olarak bilinen ilçelerde doluluk oranları yükselirken bu durum elektrik tüketimine de yansıdı. Öyle ki Nisan ayında Silivri’deki mesken elektrik tüketimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 35’in üzerinde bir artış kaydetti.

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in 2016'dan beri düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2020 yılı ilk yarıyıl sonuçları, Kovid-19 pandemisinin gayrimenkul sektörü ve elektrik tüketimindeki etkisini ortaya çıkardı. Salgınla mücadelede evde kalmanın büyük önem taşıdığı bu dönemde İstanbul Avrupa Yakası’ndaki taşınma hareketi...