23 / 04 / 2024

gaziantep antepia satış ofisi

gaziantep antepia satış ofisi

Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla taksit imkanları sunuluyor. Antepia Evleri'nde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Gaziantep Antepia satış ofisi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Gaziantep Antepia satış ofisi bilgilerine ulaşmak için haberimizi okuyabilirsiniz...

Gaziantep Antepia ne zaman teslim?

Gaziantep Antepia ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Paralel-Sinpaş Yapı Antepia örnek daire!

Paralel-Sinpaş Yapı Antepia örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor, proje 3 bin 470 konuttan meydana geliyor...

Gaziantep Antepia ödeme planı!

Gaziantep Şahinbey'de hayata geçirilen Gaziantep Antepia ödeme planı bilgileri için haberimizi okumanız yeterli...

Gaziantep'te satılık 21 gayrimenkul!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziantep 1. Satış Memurluğu, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Deniz Mahallesi, 3192 ada 17 parselde yer alan arsayı 11 milyon 550 bin 400 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziantep 1. Satış Memurluğu, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, Göktürk Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 392 bin 90 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 29.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gaziantep 4. Satış Memurluğu, Şehitkamil'de bulunan 995 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 29 milyon 987 bin 730 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık bağ!

Gaziantep 2. Satış Memurluğu Gaziantep Şehitkamil'de yer alan bağı  7 milyon 793 bin 649 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep konut satışında 7'nci sırada!

Gaziantep'te 2019 yılında 14 bin 63 konutun el değiştirdi. Gaziantep'in tüm iller içinde konut satışta 7'nci sıraya yerleşti.

Gaziantep’te satılık ve kiralık ev fiyatları uçtu!

​Son yıllarda Türkiye’nin en pahalı kentleri arasına giren Gaziantep’te konut fiyatları ve kiralık daire fiyatları her geçen gün yükseliyor.

Gaziantep Antepia’da ev sahipleri tapularını istiyor!

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016!

24 ve 42 katlı yedi kulede toplamda 570 daire ve 23 dükkan olarak hayata geçirilen Iconova'da avantajlı satışlar sürüyor. İşte, Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016...

Şehitkamil Iconova Evleri kimin?

Şehitkamil Iconova Gaziantep'te satılık ev fiyatları 797 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2017 Aralık ayında yapılması hedefleniyor...

Gaziantep Iconova satış fiyatı!

Gaziantep Iconova satış fiyatı 740 bin TL'den başlıyor. Gaziantep İconova projesi 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

Gaziantep konut satışında 11. sırada!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, konut satışlarında İstanbul'un 17 bin 503 konut satışla yüzde 15,3 artışla en yüksek orana sahip olduğu belirtildi.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

gaziantep antepia satış ofisi Haberi

gaziantep antepia satış ofisi


Teslimlerin hemen yapıldığı Antepia projesi 560 bin metrekare arsa alanında inşa edildi. Antepia Evleri projesi Gaziantep Şahinbey'de Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı ortaklığıyla hayata geçirildi.


Antepia Evleri Gaziantep projesinde 2+1 daire tiplerinden, 9+1 daire tiplerine kadar konut seçenekleri yer alıyor. Antepia Evleri'nde 2+1 dairelerin satışları tamamlandı. 



Antepia Gaziantep ödeme koşulları!


Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında yüzde 0,89 faizle 120 aya kadar ya da firma bünyesinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanları sağlanıyor.


Antepia Evleri projesinde dairelern büyüklükleri 117 metrekare ile 608 metrekare arasında değişiyor. Gaziantep Antepia Evleri projesinde 3+1 dairelerin satış fiyatları 400 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


3 bin 370 adet dairenin yer aldığı Antepia Evleri Gaziantep projesinde fitness, sauna, Türk hamamı, çocuk kulübü, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.




Adres: Zirve Üniversitesi Kızılhisar...