29 / 03 / 2024

Gaziantep Beykent Ticari fiyatları

Gaziantep Beykent Ticari fiyatları

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Gaziantep Beykent Ticari projesi toplam 3 bin 880 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Gaziantep Beykent Ticari projesinde dükkanlar 330 bin TL' den başlıyor.

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet ticari birim de bulunuyor...

Iconova Gaziantep fiyatları 2017!

Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığında hayata geçirilen Iconova projesi 570 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Projenin yüzde 60'i satıldı. İşte Iconova Gaziantep fiyatları 2017...

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi sözleşme işlemleri!

Engelli Vatandaşlara satılan Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 TOKİ konutu için sözleşme dönemi bugün bitiyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kura sonuçları 2017!

Engelli vatandaşlara sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 konut için kura bugün çekiliyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kurası 2017!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap Projesi için kura çekilişi 12 Haziran'da yapılacak..

TOKİ Şehitkamil Beykent 1. Etap konut teslimleri!

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1. Etap'ta yer alan 568 adet konutun son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

Gaziantep Beykent Ticari fiyatları Haberi

Gaziantep Beykent Ticari fiyatları

Gaziantep Beykent Ticari projesinde toplam 48 adet daire ve 12 adet dükkandan oluşuyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Gaziantep Beykent Ticari projesinde kapalı otopark, kapalı çocuk oyun parkı, toplantı salonu, spor sahası, kamelya bulunuyor. Hasırcı Yapı imzasıyla yükselen proje toplam 3 bin 880 metrekare alan üzerinde yer alıyor.


Gaziantep Beykent Ticari  projesinde daireler 163 metrekare ile 443 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 


Gaziantep Beykent Ticari projesinde dükkanlar 330 bin TL' den başlıyor ve 874 bin TL' ye kadar yükseliyor. Daire fiyatlarının 124 bin TL' den satışa sunulduğu projede teslimler 2017 yılının 6. ayında gerçekleşecek.


Gaziantep Beykent Ticari iletişim

Adres: Sarıgüllük Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarı Masal Park / Park Cafe Karşısı No:28 Şehitkamil/GAZİANTEP

Tel: 90 (342) 338 95...