19 / 04 / 2024

Gaziantep Emtia Merkezi ve Et Borsası inşaatı ne zaman başlayacak

Gaziantep Emtia Merkezi ve Et Borsası inşaatı ne zaman başlayacak

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve AK Parti Gaziantep milletvekili adaylarıyla birlikte Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, satış salonlarında işlem yapan üyelerle bir araya geldi.

Dubaililerin gözü Türkiye'deki konutlarda!

Dubai Çoklu Emtia Merkezi (Dubai Multi Commodities Centre - DMCC) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Sultan Bin Sulayem yaptığı açıklamada Türk ekonomisinin halen daha hakettiği yerde olmadığını kaydederek, ülkede yeni iş birliklerine imza atmak istediklerini söyledi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey'de ticaret merkezi inşa ediliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11 bin 171 metrekare alana ticaret merkezi inşa ediliyor. Merkezin 450 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Nurdağı'na 211 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Gözetim Radarı, Gaziantep'te kuruldu! 

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve DHMİ iş birliğiyle yapılan Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı'nda kuruldu. 112 kilometre menzile sahip radarın teslimati gelecek hafta yapılacak... 

Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kent Merkezi Millet Bahçeleri ve Millet Bahçelerine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gaziantep'e Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kente  Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediyor.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Gaziantep Emtia Merkezi ve Et Borsası inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

Gaziantep Emtia Merkezi ve Et Borsası inşaatı ne zaman başlayacak

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve AK Parti Gaziantep milletvekili adaylarıyla birlikte Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, satış salonlarında işlem yapan üyelerle bir araya geldi. Günün ilk buğday satışı Maliye Bakanı Şimşek tarafından gerçekleştirildi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep milletvekili adayları ve parti yöneticileriyle birlikte Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, hububat-bakliyat satış salonlarında işlem yapan üyelerle buluştu. Bakan Şimşek ve milletvekili adaylarını GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkanı Selami Memiş ve meclis üyeleri karşıladı. Ziyaret öncesi, GTB satış salonlarında çiftçi ve tüccarlarla bir araya gelerek ve bir süre sohbet eden Bakan Şimşek, günün ilk sert buğdayın satışını gerçekleştirdi. Bakan Şimşek’ten buğdayı alan işletmeci aldığı buğdayla bulgur yapacağını ifade etti. Daha...