23 / 04 / 2024

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği 2019 toplantısı

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği 2019 toplantısı

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2019 yılı 1.İstişare Toplantısı'nda konuşan Başkan İbrahim Apa, "Eldeki konut stokları bittiğinde, yeni başlayan konut fiyatları da artacak'' dedi.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Konut stokları bittiğinde fiyatlar da artacak!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2019 yılı 1.İstişare Toplantısı'nda konuşan Başkan İbrahim Apa, "Eldeki konut stokları bittiğinde, yeni başlayan konut fiyatları da artacak'' dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kamu müteahhitleri sıkıntıda!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) müteahhitlik sektöründeki krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözeceğini belirtiyor. 

Konut almayı düşünen acele etsin!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa yaptığı açıklamada konut almayı düşünenlerin acele etmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Gaziantep'te inşaat sektörü değerlendirildi!

Gaziantep'te yaklaşık 50 bin kişilik bir istihdama sahip olan inşaat sektörü temsilcileri İnşaat Müteahhitleri Derneği'nde bir araya gelerek durumu değerlendirdi.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri'nden deprem açıklaması!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, türkiye’nin büyük bir bölümünün deprem tehlikesi altına olduğu belirterek açıklamalar yaptılar.

Gaziantep inşaat mühendislerinden girişimcilik protokolü!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep şubesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri' protokolü imzalandı.

Gaziantep'te inşaat mühendisleri depremi konuştu!

Gaziantep'te, İnşaat Mühendisleri Odası deprem konusunda söz sahibi iki profesörü ağırlayarak eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ''Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği 2019 toplantısı Haberi

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği 2019 toplantısı

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2019 yılı 1.İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Gaziantep'te yapı sektörüne yön veren 250 civarındaki sektör temsilcisi katıldı. Toplantıda sektörün sorunları, sıkıntıları ve gelecek dönemdeki durumu konuşuldu.

''Konut fiyatları da artacak''

Olay Medya Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan İbrahim Apa, geçtiğimiz yıl yaşanan fiyat artışlarının sektörde bir daralmaya yol açmasına rağmen, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinden alınan ruhsat oranlarına bakıldığına, sektörün üretmekle ilgili kararlılığını ortaya koyduğunu ifade etti. Sektörün geçen yıl biraz yavaşlamasına rağmen, yoluna devam etmek için elinden gelen mücadeleyi verdiğini söyleyen Apa, TÜİK'in açıkladığı istatistiklere bakıldığında da, konut satışlarında ciddi düşüş yaşanmadığını belirtti. Fiyat artışlarının satış fiyatlarına yansımaması ve insanların hala konutu güvenli bir yatırım aracı olarak görmesinden kaynaklandığını söyleyen Apa, kısa ve...