18 / 04 / 2024

Gaziantep Narlıtepe pazar yeri nerede

Gaziantep Narlıtepe pazar yeri nerede

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Gaziantep'te 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep K. Kızılhisar ve Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 15 milyon 227 bin 758 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

Gaziantep Narlıtepe pazar yeri nerede Haberi

Gaziantep Narlıtepe pazar yeri nerede

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı. 


Pazar alanı içerisinde düzenlenen törene, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Pazar esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.


BAKAN ŞİMŞEK: “TAHMAZOĞLU TÜRKİYE’NİN EN ÇALIŞKAN EN BAŞARILI BAŞKANI”


Törende konuşma yapan Bakan Mehmet Şimşek, içinde kolon bulunmayan bu büyüklükte bir pazar yerinin Ankara’da dahi çok az olduğunu söyledi. Vatandaşlara hem Türkçe hem Kürtçe seslenen Bakan Şimşek, “ Şahinbey Belediye Başkanımızı, gerçekten burada olduğu için söylemiyorum Türkiye’nin en çalışkan en başarılı belediye başkanını gerçekten yürekten tebrik ediyorum. Abartmıyorum ama Ankara’da bile bu kadar modern çelik konstrüksiyon pazar yeri çok...