27 / 04 / 2024

gaziantep park yatırımları

gaziantep park yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan 150 bin metrekarelik alana yeşil alan ve park yapacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile mülkiyeti TCDD’ye ait olan 29 bin 717 metre karelik 3 adet arsayı kiralayan Büyükşehir Belediyesi, buraya çok amaçlı kültür merkezi ve park olarak kullanmayı planlıyor.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Vodafone, Gaziantep'e son 5 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptı!

Vodafone, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında son 5 yılda Gaziantep'te 36 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Gaziantep'teki yatırımları anlattı.

Gaziantep OSB yatırımlarında 2023 hedefleri revize edilmeyecek!

Bu yıl yüzde 4,5 büyümeyi, ihracatta geçen yılı yakalamayı planladıklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te yatırımların yavaşladığını ama durmadığını bu nedenle 2023 hedeflerini revize etmeyeceklerini açıkladı.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Uğur Teras Park Evleri'nde kuruldu.

gaziantep park yatırımları Haberi

gaziantep park yatırımları


Kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği alanlar ile yeşil alanların çoğaltmak için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda kamuştırılan boş araziyi değerlendirerek “25 Aralık Kent Parkı” yapıyor.


Büyükşehir Belediyesinin fidanlığından başlarak, Hobi Bahçesine kadar olan olana yapılacak yeşil alan ve park projesiyle, çarpık yapılaşmanın yoğun olarak görüldüğü bölgede bulunan özellikle genç nüfusun rehabilite edilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak spora yönlendirilmesi amaçlanıyor.


Çocuk ve spor öncelikli konsept park niteliğinde olup sosyal yaşam kalitesini artırmak, bölgenin ihtiyacı olan konforlu mekanlar oluşturmak, mevcut yerleşim içerisine entegre olması ve bölgenin dokusunda ayırt edici bir kimlik oluşturulması hedeflenen yeşil alan ve park yapımı projesiyle, niteliği, özel konsepti ve kullanılan her kent mobilyası alana uygun tasarlanmıştır.


-25 ARALIK KENT PARKI-


Arazi 150.000 m² bir alanı kapsamaktadır. Alanda özellikli yapılar ve...