29 / 03 / 2024

gaziantep sosyal tesis projeleri

gaziantep sosyal tesis projeleri

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şenyurt Mahallesi'ne yeni sosyal tesis inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e bir sosyal tesis daha!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma anlayışı ile yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesine park, cami ve sosyal tesisi bir arada yapıyor.

Şehitkamil'in 12 mahallesine sosyal tesis müjdesi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önce taahhüt ettiği sosyal tesisi bulunmayan her mahalleye sosyal tesis projesini hayata geçirdiklerini belirterek, 12 mahallede inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Gaziantep Şehitkamil'e 52 yeni sosyal tesis müjdesi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 6 mahallede yapımına başlanılan sosyal tesisler hızla yükseliyor. Toplamda 52 tane sosyal tesis yapmayı hedefleyen Şehitkamil Belediyesi çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Gaziantep Büyükşehir'den 4 yılda 41 sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4 yılda 41 adet sosyal tesis inşa etti.

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şenyurt Mahallesi'ne yeni sosyal tesis inşa ediyor.

Gaziantep Büyükşehir'den 34 sosyal tesis!

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğin yerine getirmek adına şehir merkezlerinin yanı sıra taşra ilçeleri ve bunlara bağlı yeni mahallelerin (köylere) hizmetlerini eksik etmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 34 sosyal tesis inşa etti.

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Çankırı Çerkeş'e konut, ticari ve sosyal tesis!

Çerkeş Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'ye kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı inşaatı yapılması için hazırlıkların ve ihale sürecinin sonuna gelindi.

gaziantep sosyal tesis projeleri Haberi

gaziantep sosyal tesis projeleri

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, her mahalleye bir sosyal tesis inşa etmeyi hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şenyurt Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Mahallemize Hizmet Verecek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek bir sosyal tesis hayata geçireceklerini belirterek, “Her mahallemize bir sosyal tesis projemiz kapsamında Şenyurt Mahallemize de sosyal tesis ve taziye evi inşaatımız başladı. Burada boş alan olmadığı için şimdiye kadar sosyal tesisimizi yapamamıştık. Buradaki evleri kamulaştırıp yıkarak, onun yerine sosyal tesis ve taziye evi inşa ediyoruz. Çok yakın zamanda tesisimizi bitirip Şenyurt Mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Sosyal tesisimizin Şenyurt Mahallemize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum” diye...