26 / 04 / 2024

gaziantep turan yatırım dolandırıcılık iddiası

gaziantep turan yatırım dolandırıcılık iddiası

Gaziantep'in Beylerbeyi ve Yeditepe mahallelerinde konut inşa eden bir firma vatandaşların peşinatlarını almasına rağmen aradan geçen sürede hak sahiplerine dairelerini teslim etmedi. Vatandaş dolandırıcılığı 3 yıl sonra anladı.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Act Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Act Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Turan ve Cem Kahraman ortaklığında kuruldu.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirilen dev projeler hakkında konuştu. Tatmazoğlu, kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım yapıldığını 8 bin 221 evin kamulaştırıldığını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Gaziantep'e 1.1 milyar TL'lik yatırım müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada Gaziantep'e 1,1 milyar TL'lik yatırım müjdesi verdi.

Burnham Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burnham Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Engün Turan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 3 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Arslan, Jasem M H Z Alfajjı, Danı Khalıl ve Selma Akdoğan imzasıyla bugün kuruldu.

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Asuman Turan ve Ahmet Melih Turan imzasıyla kuruldu.

Esas Holding'den, Balıkesir'e 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Türkiye'nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Balıkesir'de yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirecek olmak bizleri heyecanlandırıyor "dedi.

gaziantep turan yatırım dolandırıcılık iddiası Haberi

gaziantep turan yatırım dolandırıcılık iddiası

Konut sıkıntısının had safhaya ulaştığı son dönemde vatandaş bir de "konut dolandırıcılığı" ile yüz yüze geldi. Gaziantep'te bir inşaat firmasının Beylerbeyi ve Yeditepe mahallelerinde başlattığı konut projesine yatırım yapan vatandaşlar dolandırıldıklarını 3 yıl sonra anladı. Evlerinin peşinatlarını yatıran hak sahipleri kendilerine sözü verilen dairelerine bir türlü kavuşamyınca durum savcılığıa intikal ettirildi.

60 MİLYON LİRALIK VURGUN İDDİASI

Gaziantep’te faaliyet gösteren bir inşaat firmasının yapımı devam eden konut projelerinde her bir daireyi çok sayıda kişiye sattığı ortaya çıktı. Bu yolla piyasada 60 milyonluk vurgun yapıldığı anlaşıldı. İnşaat firması tarafından mağdur edilen vatandaşlar durumu  Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletip firmadan şikayetçi oldu. 

Ev sahibi olma hayaliyle başvurdukları firmaya yüzbinlerce lira kaptıran vatandaşlar, şirketin daireleri çok sayıda kişiye sattığını söyledi. Vatandaşlar Yükseliş Turan Yatırım’ın kendilerini 4 yıl önceden...