25 / 04 / 2024

gaziantep Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi

gaziantep Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi

Türkiye’nin olimpiyatlardaki başarısını arttırmak amacıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı, çeşitli branşlarda başarı elde eden sporcuları hazırlamak için 12 ilde kurduğu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi geleceğin olimpiyat sporcularını yetiştiriyo

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Türkiye'nin en uzun tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre!

Türkiye’nin en uzun demir yolu tünel inşaatı olan ve Gaziantep Nurdağı'nda inşaat çalışmaları devam eden 9 bin 950 metre uzunluğundaki çift tüplü yüksek hızlı tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre kaldı...

Türkiye’nin en büyük 2. camisinin inşaatı çöktü: Mühendis 16 saattir enkaz altında!

Gaziantep'te inşa edilen Türkiye'nin 2'nci en büyük camisinin inşaatında iskele çöktü, inşaat mühendisi Korkut Küçükcan enkaz altında kaldı. 

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

ERA Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor!

2017 sonuna kadar net ofis sayısını ikiye katlamayı hedefleyen ERA Gayrimenkul Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor. Özellikle, Gaziantep’ten talep alan ERA, vereceği franchise’ler sayesinde bölge insanına istihdam ve yatırım fırsatı sunacak.

Türkiye'nin en uzun demiryolu çift tüp geçidinde son durum!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesiyle Gaziantep'in Nurdağı ilçesini birbirine bağlayacak, Türkiye'nin en uzun demiryolu çift tüp geçidi projesinde çalışmalar kesintisiz sürüyor.

Regus Türkiye'ye yeni konseptler getirecek!

Büyük şirketlere, start up'lara ve girişimcilere paylaşımlı ofis hizmetleri veren Regus, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa'da faaliyet gösteriyor. "

Türkiye'nin en uzun demiryolu tüneli 2019'da tamamlanacak!

TCDD Adana 6. Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Saygılı, Osmaniye'nin Bahçe ile Gaziantep'in Nurdağı ilçelerini bağlayacak, her biri 10 bin 200 metre ile Türkiye'nin en uzun demiryolu çift tüp geçidini kapsayan projenin 2019 yılında tamamlanacağını söyledi.

Türkiye’deki yapıların yüzde 50’si sağlıksız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada, “Türkiye’deki yapı stoğunun yüzde 50’ye yakını sağlıklı yapılardan oluşmuyor” dedi.

Türkiye’nin en büyük güreş arenası Erzurum’a inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, spor projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Türkiye’nin en büyük güreş arenasını Erzurum’a yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olimpiyat Park’ta hummalı bir çalışma içerisinde…

Şahinbey dönüşümde Türkiye'ye örnek!

Bir dizi ziyaretler için Gaziantep’e gelen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan ve Türkiye’ye örnek gösterilen kentsel dönüşüm çalışması yapılan alanları gezdi.

Türkiye'deki tabiat parkı sayısı 208'e yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gaziantep'te koruma statüsü verilerek ilan edilen 2 yeni tabiat parkıyla Türkiye'deki tabiat parkı sayısının 208'e yükseldiği bildirildi.

gaziantep Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Haberi

gaziantep Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi


Türkiye’nin olimpiyatlardaki başarısını arttırmak amacıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı, çeşitli branşlarda başarı elde eden sporcuları hazırlamak için 12 ilde kurduğu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) geleceğin olimpiyat sporcularını yetiştiriyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye’nin katıldığı olimpiyatlardaki başarısını arttırmak amacıyla çeşitli branşlarda başarı elde eden sporcuları hazırlamak için 12 ilde Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) kurdu. Merkezlerde, geleceğin olimpiyat sporcuları yetiştiriliyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri bünyesinde hizmet veren bu merkezlerden birisi de Gaziantep’te bulunuyor. 12 il arasında bulunan Gaziantep’te ise halter ve güreş branşlarında sporcular yetişiyor. Türkiye’nin dört bir yanından federasyonların belirlediği en iyi sporcuların bulunduğu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde sporcuların bütün ihtiyaçlarıyla ayrı ayrı ilgileniliyor. Beş yıldızlı otel düzeyinde olan bu merkezde geleceğin olimpiyat sporcuların ise hedefleri...