25 / 04 / 2024

gaziantep vakıflardan kiralık büro

gaziantep vakıflardan kiralık büro

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Şahinbey, Merkez ve Şehitkamil'de bulunan arsa dükkan ve büroları kiraya verecek.

İBB'nin vakıflardan aldığı taşınmazlar inceleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müfettişleri, önceki yönetimde İBB'nin bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz haldeki milyonlarca TL'lik taşınmaz aldığını tespit etti. 

Gaziantep'te ihtiyaç sahibi kadına kiralık ev desteği!

Gaziantep'te ihtiyaç sahibi kadın için Şahinbey Kaymakamlığı tarafından kiralık ev bulma çalışması başlatıldı.

Gaziantep’te satılık ve kiralık ev fiyatları uçtu!

​Son yıllarda Türkiye’nin en pahalı kentleri arasına giren Gaziantep’te konut fiyatları ve kiralık daire fiyatları her geçen gün yükseliyor.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Adana ve Mersin'de vakıflardan kiralık 42 gayrimenkul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Adana ve Mersin'de yer alan 42 gayrimenkulü 23 Eylül 2014 tarihinde saat 09.05 saati itibariyle kiraya çıkarıyor. Gayrimenkuller arasında dükkan, büro, daire yer alıyor.

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

1930 Düyunu Umumiye karşısında kiralık büyük konak!

5 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesinde Düyunu Umumiye'nin karşından olan büyük konağın kiralık olduğu ilan olmuş. Konağın yirmi odasının bulunduğu ve içinde dört ailenin ikamet ettiği aynı zamanda fanila ve çorap fabirkası olarak kullanılıyormuş

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

İstanbul'da kiralık ev kalmadı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul’da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla ‘Kiralık evimiz kalmadı’ yanıtını veriyor.

gaziantep vakıflardan kiralık büro Haberi

gaziantep vakıflardan kiralık büro

Kiralanacak mülklerin  ilçeleri ve fiyatlarından bazıları şöyle:

Şahinbey Çukur Mahallesi'nde 66 metrekarelik dükkanın aylık tahmini bedeli bin 400 YTL geçici teminat bedeli 504 YTL ek teminat bedeli 3 bin 360 YTL. Merkez İsmetpaşa Mahallesi'nde 119 metrekarelik büronun aylık tahmini bedeli 500 YTL geçici teminat bedeli 180 YTL ek teminat bedeli bin 200 YTL. Şehitkamil İncilipınar Mahallesi'nde 134 metrekarelik dükkanın aylık tahmini bedeli bin YTL geçici teminat bedeli 360 YTL ek teminat bedeli 2 bin 400 YTL.

İhale...