29 / 03 / 2024

gaziantepde yapılan projeler

gaziantepde yapılan projeler

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler TBMM gündeminde!

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri mecliste!

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Diyarbakır'da 2016-2017'de yapılan projeler TBMM'de!

Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projeler mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İşte son 15 yılda yapılan 7 mega proje!

Son 15 yılda Türkiye dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasına girdi. Türkiye'nin büyümesinde mega projelerin etkisi büyük oldu. İşte son 15 yılda yapılan mega projeler...

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej inşaatında sona gelindi!

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej tamamlanma aşamasına geldi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Doruk mevkisinde inşaatı tamamlanma aşamasına gelen 900 metrelik telesiyejin test çalışmasına katıldı.

İşte yol yapım ve bakım çalışması yapılan bölgeler!

Karayolları Genel Müdürlüğü yol yapım ve bakım çalışması yapılan bölgeleri açıkladı. Yol yapım ve altyapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Bebek'te doğal sit alanına yapılan inşaat yargıya takıldı!

İstanbul Bebek'te Boğaz'a bakan ve doğal SİT olan arazide yapılan inşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden vize aldı ancak yargıya takıldı. Mahkeme, ruhsatsız inşaatın yıkılmasına ve arazinin eski hale getirilmesine karar verdi.

Norveç firmasınca yapılan HES hizmete giriyor!

Norveç firmasınca yapılan HES hizmete giriyor. Norveç Statkraft firmasınca Siirt'te Botan Çayı üzerinde 4 yıl önce yapımına başlanan 700 milyon dolarlık Çetin HES'in bu yıl hizmete gireceği bildirildi

Keçi Adası'na yapılan inşaata çevrecilerden tepki!

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı.

Konak Tünelleri için yapılan itiraza mahkemeden ret!

TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın, İzmir'deki Konak Tünelleri projesinin öniinii açan imar planı değişikliğine karşı açtığı dava reddedildi. Konu ile ilgili TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklama yapıldı...

Hüseyin Sözlü yapılan hizmetleri anlattı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan İlçesi'nde temelleri atılan 4 köprü ve Sarıçam, Tufanbeyli, Saimbeyli, Pozantı, Kozan ve Feke İlçelerinde yapılan asfalt ve yol çalışmaları hazırlanan slayt gösterisi ile anlatıldı.

gaziantepde yapılan projeler Haberi

gaziantepde yapılan projeler

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden alınan bilgilere göre; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından hayata geçirilen önemli projelerden biri olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi, pek çok kültür organizasyonuna ev sahipliği yapması amacıyla inşa edildi. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette Adalet Bakanı Abdülhamit Gül,kültür merkezi hakkında şunları söyledi: “Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’ni, yerinde görerek çalışmaları inceldik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür edip, tebrik ediyorum. Gaziantep’e katma değer katacak çok güzel bir merkez olmuş. Salonların ve binanın ferahlığı belediyemizin çalışanları tarafından büyük bir emekle projenin çizilmesi ve bu hizmetin sunulması bizleri ayrıca heyecanlandırdı. Gaziantep’te ve bölgede yapılacak olan kongre ve kültür faaliyetlerine ev sahipliği yapacak. Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu yapıdaki...