26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa tünel projeleri

Gaziosmanpaşa tünel projeleri

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Beckham çifti malikanelerine tünel açtırıyor!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham malikanelerine tünel açtırıyor...

Norveç'te tünel açılışı çevrimiçi törenle yapıldı!

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle karantina ve sosyal mesafe kuralları uygulanan Norveç'te tünel açılışı çevrimiçi törenle gerçekleştirildi...

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa'da acele kamulaştırma kararı!

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan 2721 ve 13353 parsel numaralı taşınmazların kentsel dönüşüm çalışmalarının kesintiye uğramaması için  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Gaziosmanpaşa tünel projeleri Haberi

Gaziosmanpaşa tünel projeleri

İstanbul'un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa'da trafik akışını rahatlatmak ve ulaşıma alternatif yollar kazandırmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak Silahtarağa Tüneli’nin yapımı tamamlanmış olup TEM’e bağlantıyı kolaylaştıracak Kuzey Marmara Otoyolu, Metris Köprülü Kavşağı ve Yanyol projelerinin yapım çalışmaları sürüyor. Devam eden çalışmalarla beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülecek projelere bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel daha kazandırılması planlanıyor.

HEM TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK HEM DE ZAMANDAN VE YAKITTAN TASARRUF EDİLECEK

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıylaSarıyer'den TÜYAP'a, Kuzey Marmara Otoyolu'na kadar bir tünel ağı kurulacak. Ayrıca D100 ve TEM'e alternatif 18 tünel de yapılacak. Buna göre Gaziosmanpaşa’ya...