19 / 04 / 2024

Gazipaşa İlçesi beldeleri

Gazipaşa İlçesi beldeleri

Gazipaşa İlçesi'nde köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları, personel sayıları ve muhasebe kayıtları tutanak altına alınarak devir teslim işlemi yapıldı. Oğuz Kahraman, beldelerimiz bağlı bulunduğu ilçenin mahallesi haline getirildi...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılıyor...

AKM Millet Bahçesi yarın açılıyor!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yarın 13.30'da açılıyor.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Gaziosmanpaşa Elmabahçesi Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi Millet Bahçesi 1. Etabına (Eyüp İlçesi Alibeyköy Mahallesi 2 Ada 67 Parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Murat Kurum: 22 millet bahçesi açılışa hazır!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "57 millet bahçesini tamamladık. 35 millet bahçesini hizmete sunduk. 22 millet bahçesi açılışa hazır." dedi.

Ümraniye Millet Bahçesi'nin resmi açılışı bu ay yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Ümraniye Millet Bahçesi'nin geçen sene Ağustos ayında açılışını yaptık ama resmi açılışını bu ay içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızla yapmak istiyoruz" dedi...

Gaziosmanpaşa Yenimahalle 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yeni Mahalle (9A) Riskli Alanının Yaklaşık 6,56 Hektarlık Kısmına İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi yarın açılıyor!

İstanbul'da yapımı bitirilen Pendik ve Halkalı millet bahçeleri yarın açılacak. Pendik ve Halkalı millet bahçelerinin açılışıyla İstanbul'daki millet bahçesi sayısı 9'a ulaşacak...

CSO kompleksi ve AKM Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Ankara’da süren projeler hakkında konuşan Bakan Yardımcısı Yavuz, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) kompleksimizi ve Atatürk Kültür Merkezi’ni kapsayan millet bahçemizi hızla yürütüyoruz, bu sene sonunda açılıyor'' dedi.

Gazipaşa İlçesi beldeleri Haberi

Gazipaşa İlçesi beldeleri

Gazipaşa İlçesi'nde köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları, personel sayıları ve muhasebe kayıtları tutanak altına alınarak devir teslim işlemi yapıldı. Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Kahyalar Belediye Başkanı Tevfik Karav, Antalya Mahalli İdareler Müdürü Oğuz Kahraman, İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Halil İbrahim Köken, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Kılınç, Mal Müdürü Ömer Faruk Harmancı ve muhtarların katıldığı devir teslim toplantısında Oğuz Kahraman konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. 


Yeni büyükşehir yasasının 2012'de yürürlüğe girdiğini anımsatan Kahraman, "Beldelerimiz bağlı bulunduğu ilçenin mahallesi haline getirildi. Köylerimiz de yine kendi adları ile mahalle oldu. İnşallah bu yasa uygulamaya geçildiğinde memleketimiz için hayırlı olur. Biz kanunun 1 'inci maddesinde öngörülen 1 aylık süre içerisinde her türlü taşınır, taşınmaz personel, araç,...