19 / 04 / 2024

Gazprom satış

Gazprom satış

Rus Enerji devi Gazprom, Akfel Holding grup şirketlerinden biri olan Akfel Gaz'ı satın alıyor. Kasım 2011’de İstanbul’da doğal gaz ithalatı ve toptan satışı amacıyla kurulan Akfel Gaz ile masada olan Gazprom, gerekli onay için resmi makamlara başvurdu.

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

Gazprom Akfel Gaz'ı satın alıyor!

Rus Enerji devi Gazprom, Akfel Holding grup şirketlerinden biri olan Akfel Gaz'ı satın alıyor. Kasım 2011’de İstanbul’da doğal gaz ithalatı ve toptan satışı amacıyla kurulan Akfel Gaz ile masada olan Gazprom, gerekli onay için resmi makamlara başvurdu.

Gazprom Avrupa'ya doğal gaz ihracatını artırdı!

Gazprom'un yaptığı açıklamada 9 aylık net gelirin bir önceki yıla göre yüzde 4 artışla 25,26 milyar dolar seviyesinde gerçekleştiği, toplam satışların yüzde 13 artışla 110,9 milyar dolar seviyesine çıktığı kaydedildi.

Kırgızgaz 1 dolara Gazprom’un oldu!

Kırgızistan’ın enerji şirketi Kırgızgaz’ın 48 milyon dolar borcunu üstlenen Gazprom’a 1 dolara satışı onaylandı. Kırgızistan parlamentosunda gerçekleşen oylamada 120 milletvekilinden 78’i satışa olumlu yönde oy verdi....

Gazprom KırgızGaz'ı satın aldı!

Kırgızistan meclisi, Rusya ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Gazprom'un, KırgızGaz'ın devlete ait yüzde 87 hissesini satın almasını öngören anlaşmayı ilk oturumda oylayarak kabul etti. Anlaşmanın, iki defa daha genel kurulda onanması gerekiyor....

Gazprom, doğalgaz satış fiyatlarına zam yapacak!

Rusya'nın dev enerji şirketi Gazprom, 2010'un dördüncü çeyreğinde doğalgaz satış fiyatlarının bin metreküp için ortalama 327 dolara çıkarmayı öngörüyor...  

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Gazprom satış Haberi

Gazprom satış

Kasım 2011’de İstanbul’da doğal gaz ithalatı ve toptan satışı amacıyla kurulan Akfel Gaz ile masada olan Gazprom, gerekli onay için resmi makamlara başvurdu.


The Lira'nın haberine göre, Baltacı ailesi kontrolünde olan Akfel’deki Fatih Mehmet Baltacı, Murad Abdurrahman Baltacı ve Melike Baltacı’ya ait hisseleri almaya hazırlanan Gazprom, firmanın ana kontrolünü de ele almış olacak.


2.2 milyar metreküp gaz getiriyor


Hatırlanacağı üzere 2012’de Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Rusya’dan doğalgaz ithal etmek isteyen 4 Türk şirketine izin vermişti. Akfel Gaz, Bosphorus Gaz, Kibar Enerji ve Batı Hattı Doğalgaz şirketlerine verilen 30 yıllık ithalat lisansı alan Akfel Gaz toplam 6 milyar metreküplük gazın 2.25 milyar metreküpünü üstlenmişti.Gazprom Export LLC tarafından yapılan bu anlaşmadaki diğer şirketler arasındaki Bosphorus Gaz, 1.75 milyar metreküpünü üstlenirken, 1 milyar metreküpünü...