19 / 04 / 2024

geberit banyo elemanları

geberit banyo elemanları

Dünyanın en köklü sıhhi tesisat markası GEBERIT, yenilikçi ve fonksiyonel ürünleriyle banyolarınıza farklılık katmaya devam ediyor. Geberit, Duş drenajları ve yepyeni ürünü Monolith serisiyle banyolarınıza sıra dışı görünüm kazandırıyor...

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Özsoylu Metal Yapı Elemanları İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsoylu Metal Yapı Elemanları İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Mesut Çil Müdürlüğü'nde, Bahçelievler'de kuruldu.

Tema Banyo, gömme rezervuar ile hijyenik çözüm sağlıyor!

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

Temsa Endüstriyel Yapı Elemanları Yalıtım Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temsa Endüstriyel Yapı Elemanları Yalıtım Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Eracar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Tema Banyo'dan el değmeyen rezervuar!

Tema Banyo; otel, havalimanı, okul, hastane gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlamaya yönelik yenilikçi ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. Bu yepyeni ürünün satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor.

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta. TSF ve TİMDER işbirliğiyle Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Artema Banyo armatürleri yeniden dönüştürülebilir!

Artema, kalitesi ve dayanıklı ürünleri ile sektörün en güvenilir ve en çok tercih edilen markaları arasındadır. Artema banyo armatürleri de yenilenen tasarımları ile hem daha estetik hem de daha kullanışlı özelliklere sahip.

geberit banyo elemanları Haberi

geberit banyo elemanları

Rezervuar sistemlerinde farklı ve yenilikçi birçok teknolojiye imza atan İsviçreli Geberit, kısa sürede daha ferah ve şık banyolar yaratmak için fonksiyonel çözümler sunuyor. Bu amaçla ve son teknoloji ile üretilen Geberit Monolith lavabo ve rezervuar modülü, ağır tadilata gerek kalmadan, kısa sürede banyolarda istenilen görüntüyü elde etmeyi sağlıyor. Yüksek kaliteli, az bakım gerektiren cam ve alüminyum malzemeden üretilen Monolith serisi, farklı renk

alternatifleriyle her zevke hitap ediyor.


Geberit Duş Elemanlarıyla Pürüzsüz Zeminler


Geberit duş drenajları, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için yenilikçi ve fonksiyonel yaklaşımlar sunuyor. Paslanmaz çelikten yapılmış duş kanalı kapağı ile modern banyolar yaratırken, duş elemanı ile drenajı yerden duvara taşıyarak fark yaratıyor. Geberit’in yenilikçi duvar içi drenajı kendi kendini temizleyen sifon özelliğiyle balçık oluşumunu önlüyor. Duş...